Advice.bg»Статии»Хранене»Страница 11
Хранене

Хранене

Съвети за здравословно хранене , хранене при тренировка, хранене при различни диети. Как да не се лишавате от нищо, но и да не качвате килограми. Правилно съчетание на отделните хранителни продукти. Препоръчителен прием на витамини и други полезни вещества. Тези и още съвети за хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Основни принципи на хранителната пирамидаОсновни принципи на хранителната пирамида
21 Април
Хранителната пирамида е основата на здравословното хранене. Тя е комбинация от концепции за здравословна диета. Вижте кои са основните принципи на хранителната пирамида. Особености при хранителната пирамида.
Как се прави шоколадова глазура за торти, сладкиши и сладкиКак се прави шоколадова глазура за торти, сладкиши и сладки
16 Април
Шоколадовата глазура за торти, сладкиши и сладки прави всичко още по-вкусно. По-долу ви предлагаме няколко рецепти, които да приложите и да направите всеки сладкиш произведение на изкуството.
Разнообразни техники за боядисване на великденски яйцаРазнообразни техники за боядисване на великденски яйца
16 Април
Великден наближава и ви предлагаме няколко разнообразни техники за боядисване на великденски яйца. Как да се сдобиете с най-красивите и интересни великденски яйца? Вижте нашите съвети за боядисване на яйца.
Как да си приготвим великденски бои за яйца?Как да си приготвим великденски бои за яйца?
13 Април
Как да си приготвим великденски бои за яйца? - С някои продукти, които със сигурност имате в кухнята. Вижте как се правят домашни бои за яйца - натурални и безвредни. Боядисване на яйца с естествени бои.
Какво е енергийният баланс на тялото?Какво е енергийният баланс на тялото?
09 Април
Енергийният баланс на тялото ни е от изключителна важност за поддържането на нормален и здравословен начин на живот. Какво всъщност представлява той? Защо енергийният баланс толкова е важен?
Как да отглеждаме кълнове от боб?Как да отглеждаме кълнове от боб?
02 Април
Кълнове от боб са сурови хрупкави зеленчуци, които се срещат в много азиатски и здравословни ястия. Те са лесни за отглеждане на закрито. Ето какво трябва да знаете и как точно се отглеждат кълнове от боб.
Диета с круши и кисело млякоДиета с круши и кисело мляко
02 Април
Диетата с круши е чудесен начин да отслабнете като същевременно ще донесе само ползи за здравето ви. Ако искате да свалите излишните килограми възможно най-бързо, опитайте 3-дневната диета с круши и кисело мляко.
Съвети при приготвяне на кисели краставичкиСъвети при приготвяне на кисели краставички
11 Март
1
Нашата задача днес ще бъде да ви разкрием някои тънкости при приготвянето на домашните кисели краставички. Как да си направите вкусна зимнина под формата на кисели краставички - вижте съветите ни.
Защо не мога да отслабнаЗащо не мога да отслабна
11 Март
Когато се подложите на диета и отслабвате, тялото ви често се бори да си върне килограмите. Защо не мога да отслабна? Това е обичаен въпрос, когато борбата с килограмите не стига до никъде.
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоСъвети при готвенето на ярешко и овнешко
10 Март
Готвенето на ярешко и овнешко месо за неопитните домакини е сериозно предизвикателство. Всъщност дори и по-опитните кулинари знаят, те тези два вида месо изисква по-внимателна обработка. Затова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко.