advice.bg»Статии»Хранене
Хранене

Хранене

Съвети за здравословно хранене , хранене при тренировка, хранене при различни диети. Как да не се лишавате от нищо, но и да не качвате килограми. Правилно съчетание на отделните хранителни продукти. Препоръчителен прием на витамини и други полезни вещества. Тези и още съвети за хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Безопасни ли са изкуствените подсладители?Безопасни ли са изкуствените подсладители?
29 Март
Изкуствените подсладители се използват, за да се подсладят напитки и храни и да се избегне захарта. И точно тук изниква въпросът колко безопасни са изкуствените подсладители?
Как да избирате винаги прясна хранаКак да избирате винаги прясна храна
22 Март
Предлагаме ви нашите съвети за потребители, които ще ви помогнат да изберете винаги прясна храна. Ето как да избирате винаги риба, месо, масло, зеленчуци или плодове
Любимите сладки за Великден от тефтера на бабаЛюбимите сладки за Великден от тефтера на баба
16 Март
Едно от най-важните неща на трапезата за Възкресение Христово са великденските сладки. Най-вкусните рецепти за великденски десерти идват именно от тефтера за лакомства на баба
Как се работи с машина за сладоледКак се работи с машина за сладолед
18 Февр.
С повечето машини за сладолед можете да произвеждате до 1 литър сладолед или до 10 порции. Обикновено видовете машини са две – с ледогенератор или без. Как да работите с машина за сладолед?
Как се прави грис халва?Как се прави грис халва?
16 Февр.
Един от най-известните и любими десерти се оказва грис халвата. Нейният незабравим вкус и апетитен външен вид карат много хора да експериментират с различни варианти на този десерт.
Как се прави бяло вино?Как се прави бяло вино?
12 Февр.
Виното може да бъде бяло, ако е произведено по два начина. Единият е класически - от бяло грозде, а другият е от червено грозде.
Съвети при готвене в мултикукърСъвети при готвене в мултикукър
03 Февр.
Мултикукърът е домакински уред, който предлага режими на автоматично готвене, които да улеснят домакинската работа и да сготвят храната до съвършенство. Съвети при готвене в мултикукър:
Как се прави хумус?Как се прави хумус?
29 Януари
Как се прави хумус? Истинският хумус не престоява в хладилник. Той е най-вкусен на стайна температура. Избор на продукти за хумус. Как се прави перфектният хумус
Диета с яйца и ябълкиДиета с яйца и ябълки
20 Януари
Ефективна диета яйца и ябълки. Яйцата са класически продукт, който участва в хиляди диетични режими. Ябълките са много полезен елемент в нашето хранене. Как се отслабва с диета с яйца и ябълки
Как да изчисля идеалното си теглоКак да изчисля идеалното си тегло
14 Януари
Човекът може да определи своето идеално тегло като това, с което се чувства най-комфортно. Ето как да изчислите идеалното си тегло.