Advice.bg»Статии»Хранене
Хранене

Хранене

Съвети за здравословно хранене , хранене при тренировка, хранене при различни диети. Как да не се лишавате от нищо, но и да не качвате килограми. Правилно съчетание на отделните хранителни продукти. Препоръчителен прием на витамини и други полезни вещества. Тези и още съвети за хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави кондензирано млякоКак се прави кондензирано мляко
18 Дек.
Кондензираното мляко е известен млечен продукт, получен от обикновено краве мляко и добавена захар. Продуктът се получава след процес на концентриране на млякото, като процесът на кондензиране възниква като опит
Как да спра да преяждамКак да спра да преяждам
07 Ноем.
Когато преяждането се случва често, зад това се крият други фактори, на които трябва да се обърне внимание, включително и психологически. Ето няколко съвета, с които да спрете да преяждате.
С какво се хранят флекситарианцитеС какво се хранят флекситарианците
31 Юли
Флекситарианската диета е вид хранителна диета, която е построена на основата на растителна храна, но в същото време позволява умерен прием на месни продукти. Вижте повече:
Какво да опитаме в Турция?Какво да опитаме в Турция?
06 Юни
Едва ли има българин, който не е опитвал дюнер, но класическата турска скара е нещо по-различно. Какво да опитаме в Турция?
Кога се празнува денят на поничкитеКога се празнува денят на поничките
02 Юни
Изследвания твърдят, че само видът на поничките е способен да повиши настроението. Понички има във всякакви разновидности – с крем, с шоколад, със сладко. Затова не е изненада, че два пъти в годината е денят на поничките
Кои са любимите храни на германците?Кои са любимите храни на германците?
04 Май
За повечето хора, които имат макар и бегъл поглед над кулинарните предпочитания на германците, не е изненада, че традиционната немска кухня не може да се определи като диетична.
Как правят пилешка супа по светаКак правят пилешка супа по света
19 Април
Ползи от хапването на пилешка супа. Какво съдържа класическата пилешка супа. Как правят пилешка супа по света
Как правят палачинките по светаКак правят палачинките по света
15 Април
Палачинките са популярно ястие за закуска, на което се наслаждават хората по целия свят от векове. Как правят палачинките по света?
Кои са любимите ястия на българина?Кои са любимите ястия на българина?
10 Април
Ясно е, че всеки човек има свой собствен вкус, но има и такива български кулинарни шедьоври, които надали биха липсвали в менюто на всеки един ресторант. Кои са любимите ястия на българина?