Родители и деца

Родители и деца

Не всеки родител съумява да създаде онази специална връзка с детето си, в която да бъде първо негов приятел. Тук ще откриете съвети за родители и деца - как да бъдете спокойни за детето си. Съвети за отглеждане на щастливи и пълноценни деца - ефективни методи на възпитание, с които ще ги научите на етика и морал.
Защо цветът на очите на бебето се променяЗащо цветът на очите на бебето се променяНека обясним какво влияе върху цвета на очите на новороденото и защо той се променя с времето. Също така кога окончателно можете да разберете какъв цвят на очите ще има вашето бебе
Как да организирате детско партиКак да организирате детско партиЕто какво трябва да вземете под внимание когато искате да организирате детско парти. Къде да се проведе и как да организиране най-лесно перфектното детско парти.
Наръчник за родители: Как се сменя памперсНаръчник за родители: Как се сменя памперсНяма нищо сложно или трудно в това да смените памперса на вашето бебе. Знаейки тези лесни и простички стъпки, всяка майка ще можете да се справи със смяната на памперса и да не се тревожи, че може да обърка нещо.
Как се повива бебе?Как се повива бебе?Ако планирате да имате дете, тогава със сигурност имате много въпроси. Повиването е важна част от грижите за новороденото. Как се повива бебе? Ето всичко, което трябва да знаете за повиването на бебе.
Съвети за посрещане на бебе вкъщиСъвети за посрещане на бебе вкъщиПоявата на нов член в семейството е винаги дългоочаквано събитие в живота на всяка двойка. Вижте нашите съвети за посрещане на бебе вкъщи, които ще отговоря на въпросите ви относно появата на на бебето у дома.
Как да му кажа, че детето не е неговоКак да му кажа, че детето не е неговоЕдин от най-трудните моменти, които една бъдеща майка може да преживее е сутиацията, в която се налага да каже на настоящия си партньор, че той не е бащата на бебето.
Разведени родители: Грешки във възпитанието на децатаРазведени родители: Грешки във възпитанието на децатаРазводът е често срещан в нашето съвремие, но нещата са по-сложни, когато двойката има деца. Вижте някои често допускани грешки във възпитанието на децата при раздяла. Възпитание от разведени родители.
Децата ми искат куче? Как да ги откажаДецата ми искат куче? Как да ги откажаКак да постъпите в тази ситуация, ако детето ви не спира да иска кученце, но от друга страна да не нараните чувствата му? Обикновено желанието на децата да си имат свой верен четириног приятел идва на възраст 6-7 години.
Колко продължава пубертетът при момичетата?Колко продължава пубертетът при момичетата?Пубертетът е труден период и за момчетата, и за момичетата. Добре е да знаем какво се случва, за да им помогнем. Ето какви са етапите и продължителността на пубертета при момичетата.
Как да откажем бебето от носене на ръцеКак да откажем бебето от носене на ръце
19 Март
Petra Vasileva
Носенето на ръце на бебето се превръща в навик, от който рано или късно осъзнавате, че ще ви е трудно да го откажете. Само че това е необходимо. Вижте как може да откажете бебето от носене на ръце.