advice.bg»Статии»Родители и деца
Родители и деца

Родители и деца

Не всеки родител съумява да създаде онази специална връзка с детето си, в която да бъде първо негов приятел. Тук ще откриете съвети за родители и деца - как да бъдете спокойни за детето си. Съвети за отглеждане на щастливи и пълноценни деца - ефективни методи на възпитание, с които ще ги научите на етика и морал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни хигиенни грижи за новородено момченцеВажни хигиенни грижи за новородено момченцеКакви са хигиенните грижи за новородено момченце? Как да се грижим за новородено момченце? Правилна грижа за новородено момченце.
Забелване при момченцата - за и противЗабелване при момченцата - за и противДори и педиатрите не са единни по отношение на този въпрос, като едни от тях са за, докато други са против забелването при момченца. Ако решите да забелвате кожичката на пениса на бебето, тогава е важно да правите това . . .
Съвети при разходка на бебето през зиматаСъвети при разходка на бебето през зиматаРадостта да бъдете родител е огромна, но и огромната обич, с която обграждате новороденото си, води и до много притеснения относно това дали се справяте добре. Съвети при разходка на бебето през зимата:
Защо цветът на очите на бебето се променяЗащо цветът на очите на бебето се променяНека обясним какво влияе върху цвета на очите на новороденото и защо той се променя с времето. Също така кога окончателно можете да разберете какъв цвят на очите ще има вашето бебе
Как да организирате детско партиКак да организирате детско партиЕто какво трябва да вземете под внимание когато искате да организирате детско парти. Къде да се проведе и как да организиране най-лесно перфектното детско парти.
Наръчник за родители: Как се сменя памперсНаръчник за родители: Как се сменя памперсНяма нищо сложно или трудно в това да смените памперса на вашето бебе. Знаейки тези лесни и простички стъпки, всяка майка ще можете да се справи със смяната на памперса и да не се тревожи, че може да обърка нещо.
Как се повива бебе?Как се повива бебе?Ако планирате да имате дете, тогава със сигурност имате много въпроси. Повиването е важна част от грижите за новороденото. Как се повива бебе? Ето всичко, което трябва да знаете за повиването на бебе.
Съвети за посрещане на бебе вкъщиСъвети за посрещане на бебе вкъщиПоявата на нов член в семейството е винаги дългоочаквано събитие в живота на всяка двойка. Вижте нашите съвети за посрещане на бебе вкъщи, които ще отговоря на въпросите ви относно появата на на бебето у дома.
Как да му кажа, че детето не е неговоКак да му кажа, че детето не е неговоЕдин от най-трудните моменти, които една бъдеща майка може да преживее е сутиацията, в която се налага да каже на настоящия си партньор, че той не е бащата на бебето.
Разведени родители: Грешки във възпитанието на децатаРазведени родители: Грешки във възпитанието на децатаРазводът е често срещан в нашето съвремие, но нещата са по-сложни, когато двойката има деца. Вижте някои често допускани грешки във възпитанието на децата при раздяла. Възпитание от разведени родители.