advice.bg»Статии»Родители и деца
Родители и деца

Родители и деца

Не всеки родител съумява да създаде онази специална връзка с детето си, в която да бъде първо негов приятел. Тук ще откриете съвети за родители и деца - как да бъдете спокойни за детето си. Съвети за отглеждане на щастливи и пълноценни деца - ефективни методи на възпитание, с които ще ги научите на етика и морал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо повръща бебето след хранене?Защо повръща бебето след хранене?
07 Окт.
Повръщането на храна е изключително често срещано при кърмачетата. В повечето случаи това се дължи на явление, наречено физиологичен рефлукс. Защо повръща бебето след хранене?
Защо повръща бебетоЗащо повръща бебето
01 Окт.
Бебетата периодично връщат храната си и това е често срещано явление. Причината е физиологичният рефлукс, дължащ се на анатомичните и физиологическите особености на кърмачетата. Защо повръща бебето?
Важни съвети при отглеждане на децаВажни съвети при отглеждане на деца
18 Април
Ето обаче няколко важни съвета, които да ви улеснят в отглеждането на вашите деца. Комуникацията е най-важният аспект в отношенията с вашите деца. Бъдете търпеливи е един от основните съвети при възпитание на детето.
Как да увеличим кърматаКак да увеличим кърмата
15 Март
Няколко съвета за увеличаване на кърмата. Установени са различни причини, поради които кърмата е възможно да намалее. Стимулирането от кърмене и на двете гърди може да помогне за увеличаване на производството на кърма
Интересни хобита за тийнейджъриИнтересни хобита за тийнейджъри
24 Март
Кои хобита са подходящи за тийнейджъри? Какви са съвременните хобита за тийнейджъри. Идеи за хобита за тийнейджъри.
Интересни хобита за момичетаИнтересни хобита за момичета
23 Март
Какво би ви хрумнало ако ще разсъждаваме върху темата за интересните хобита за момичета? Идеи за момичешки хобита. Идеи за хобита за момичета.
Какво да подаря на мама за 8 мартКакво да подаря на мама за 8 март
07 Февр.
8 март е празникът, в който мама трябва да се почувства жена. Но не в смисъла на домакиня или загрижена майка и съпруга, а в смисъла на нежно и красиво същество. Какво да подаря на мама за 8 март?
Важни хигиенни грижи за новородено момченцеВажни хигиенни грижи за новородено момченце
05 Януари
Какви са хигиенните грижи за новородено момченце? Как да се грижим за новородено момченце? Правилна грижа за новородено момченце.
Забелване при момченцата - за и противЗабелване при момченцата - за и против
03 Януари
Дори и педиатрите не са единни по отношение на този въпрос, като едни от тях са за, докато други са против забелването при момченца. Ако решите да забелвате кожичката на пениса на бебето, тогава е важно да правите това . . .
Съвети при разходка на бебето през зиматаСъвети при разходка на бебето през зимата
02 Дек.
Радостта да бъдете родител е огромна, но и огромната обич, с която обграждате новороденото си, води и до много притеснения относно това дали се справяте добре. Съвети при разходка на бебето през зимата: