Advice.bg»Статии»Родители и деца
Родители и деца

Родители и деца

Не всеки родител съумява да създаде онази специална връзка с детето си, в която да бъде първо негов приятел. Тук ще откриете съвети за родители и деца - как да бъдете спокойни за детето си. Съвети за отглеждане на щастливи и пълноценни деца - ефективни методи на възпитание, с които ще ги научите на етика и морал.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинални пожелания за новороденоОригинални пожелания за новородено
30 Дек.
Появата на новородено е паметен и незабравим момент в живота на всеки човек. Това е повод за празнуване на раждането на нов живот – чист и невинен. Оригинални пожелания за новородено:
Какво да пожелаем на родителите на младоженцитеКакво да пожелаем на родителите на младоженците
07 Дек.
Честит сватбен ден, скъпи родители! Щастие, любов, комфорт и топлина за вас и младото семейство. Поздравления от младоженците към родителите им. Пожелания от гостите за родителите
Защо повръща бебето след хранене?Защо повръща бебето след хранене?
07 Окт.
Повръщането на храна е изключително често срещано при кърмачетата. В повечето случаи това се дължи на явление, наречено физиологичен рефлукс. Защо повръща бебето след хранене?
Защо повръща бебетоЗащо повръща бебето
01 Окт.
Бебетата периодично връщат храната си и това е често срещано явление. Причината е физиологичният рефлукс, дължащ се на анатомичните и физиологическите особености на кърмачетата. Защо повръща бебето?
Важни съвети при отглеждане на децаВажни съвети при отглеждане на деца
18 Април
Ето обаче няколко важни съвета, които да ви улеснят в отглеждането на вашите деца. Комуникацията е най-важният аспект в отношенията с вашите деца. Бъдете търпеливи е един от основните съвети при възпитание на детето.
Как да увеличим кърматаКак да увеличим кърмата
15 Март
Няколко съвета за увеличаване на кърмата. Установени са различни причини, поради които кърмата е възможно да намалее. Стимулирането от кърмене и на двете гърди може да помогне за увеличаване на производството на кърма
Интересни хобита за тийнейджъриИнтересни хобита за тийнейджъри
24 Март
Кои хобита са подходящи за тийнейджъри? Какви са съвременните хобита за тийнейджъри. Идеи за хобита за тийнейджъри.
Интересни хобита за момичетаИнтересни хобита за момичета
23 Март
Какво би ви хрумнало ако ще разсъждаваме върху темата за интересните хобита за момичета? Идеи за момичешки хобита. Идеи за хобита за момичета.
Важни хигиенни грижи за новородено момченцеВажни хигиенни грижи за новородено момченце
05 Януари
Какви са хигиенните грижи за новородено момченце? Как да се грижим за новородено момченце? Правилна грижа за новородено момченце.
Забелване при момченцата - за и противЗабелване при момченцата - за и против
03 Януари
Дори и педиатрите не са единни по отношение на този въпрос, като едни от тях са за, докато други са против забелването при момченца. Ако решите да забелвате кожичката на пениса на бебето, тогава е важно да правите това . . .