Advice.bg»Статии»Родители и деца»Отглеждане на деца
Отглеждане на деца

Отглеждане на деца

Макар всеки да има свой индивидуален подход при отглеждането на деца , има някои общи правила и норми, които ще ви представим под формата на съвети. Казано накратко - какво трябва да знаете за отглеждането на деца на различна възраст - възпитание, хранене, овладяване на емоции, подходяща семейна среда и т.н. Отглеждане на щастливи деца.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Интересни хобита за момичетаИнтересни хобита за момичета
23 Март
Какво би ви хрумнало ако ще разсъждаваме върху темата за интересните хобита за момичета? Идеи за момичешки хобита. Идеи за хобита за момичета.
Разведени родители: Грешки във възпитанието на децатаРазведени родители: Грешки във възпитанието на децата
11 Май
Разводът е често срещан в нашето съвремие, но нещата са по-сложни, когато двойката има деца. Вижте някои често допускани грешки във възпитанието на децата при раздяла. Възпитание от разведени родители.
Колко продължава пубертетът при момичетата?Колко продължава пубертетът при момичетата?
19 Март
Пубертетът е труден период и за момчетата, и за момичетата. Добре е да знаем какво се случва, за да им помогнем. Ето какви са етапите и продължителността на пубертета при момичетата.
Защо детето не ви слушаЗащо детето не ви слуша
10 Март
Съществуват множество грешки при отглеждането на детето, които могат да доведат до непослушание. Вижте някои от най-честите, заради които детето вероятно не ви слуша. Къде бъркате?
Най-честите комплекси при тийнейджъриНай-честите комплекси при тийнейджъри
21 Февр.
В тийнейджърска възраст детето изживява един от най-емоционалните периоди в живота си. Тогава средата – хората, с които общува, оказват най-силно влияние върху него.
Как се прави прощъпулник?Как се прави прощъпулник?
20 Февр.
1
Когато станем родители и в живота ни се появи едно малко създание, целият ни свят се преобръща и всичко започва да се върти около него.