Бебе

Бебе

Ценни съвети за отглеждането на вашето новородено бебе и не само. Всичко, което трябва и искате да знаете за вашия малчуган. Вероятно си задавате куп въпроси, особено ако това е първото ви дете - това е напълно нормално. Потърсете онова, което ви вълнува за бебето , вероятно е да го откриете като съвет при нас. За вашето бебе - от А до Я.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Важни хигиенни грижи за новородено момченцеВажни хигиенни грижи за новородено момченце
05 Януари
Какви са хигиенните грижи за новородено момченце? Как да се грижим за новородено момченце? Правилна грижа за новородено момченце.
Забелване при момченцата - за и противЗабелване при момченцата - за и против
03 Януари
Дори и педиатрите не са единни по отношение на този въпрос, като едни от тях са за, докато други са против забелването при момченца. Ако решите да забелвате кожичката на пениса на бебето, тогава е важно да правите това . . .
Защо цветът на очите на бебето се променяЗащо цветът на очите на бебето се променя
29 Окт.
Нека обясним какво влияе върху цвета на очите на новороденото и защо той се променя с времето. Също така кога окончателно можете да разберете какъв цвят на очите ще има вашето бебе
Наръчник за родители: Как се сменя памперсНаръчник за родители: Как се сменя памперс
14 Август
Няма нищо сложно или трудно в това да смените памперса на вашето бебе. Знаейки тези лесни и простички стъпки, всяка майка ще можете да се справи със смяната на памперса и да не се тревожи, че може да обърка нещо.
Съвети за посрещане на бебе вкъщиСъвети за посрещане на бебе вкъщи
13 Юни
Появата на нов член в семейството е винаги дългоочаквано събитие в живота на всяка двойка. Вижте нашите съвети за посрещане на бебе вкъщи, които ще отговоря на въпросите ви относно появата на на бебето у дома.
Как да откажем бебето от носене на ръцеКак да откажем бебето от носене на ръце
19 Март
Носенето на ръце на бебето се превръща в навик, от който рано или късно осъзнавате, че ще ви е трудно да го откажете. Само че това е необходимо. Вижте как може да откажете бебето от носене на ръце.
Защо бебето не спира да плаче?Защо бебето не спира да плаче?
02 Март
Новородените и малките бебета не притежават способността да общуват вербално. Плачът е тяхното единствено средство за комуникация и изразяване на чувства и състояния като болка, дискомфорт, глад, нужда от сън или смяна на памперса.