advice.bg»Статии»За дома
За дома

За дома

Как да поддържате дома си в изрядно състояние, дори когато времето все не ви стига, как да си осигурите комфорт и да си гарантирате сигурност. Всякакви съвети за дома , които биха могли да ви бъдат полезни. Със сигурност ще ви изненадаме с някой трик или съвет за дома , който да приложите вкъщи още днес.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да имаме ниска сметка за парно?Как да имаме ниска сметка за парно?
29 Дек.
Непрекъснато покачващите се цени на парното, дължащи се на настъпилата енергийна криза в Европа, карат много хора да се замислят дали изобщо да използват парно. Как да имаме ниска сметка за парно?
Какво е боросиликатно стъкло и кои са неговите предимстваКакво е боросиликатно стъкло и кои са неговите предимства
24 Ноем.
Повърхността на боросиликатното стъкло не е пореста, а гладка, не задържа мръсотии и бактерии и се почиства лесно. Боросиликатното стъкло е чудесна алтернатива на пластмасата и други вредни материали.
Средства за справяне с дървоядиСредства за справяне с дървояди
19 Ноем.
Дървоядът е насекомо, което е вредител, отличаващ се с непретенциозния си начин на живот и лесна приспособимост. Средства за справяне с дървояди:
Подходящи цветове за боядисване на детски стаиПодходящи цветове за боядисване на детски стаи
18 Ноем.
Истинска класика е за момиченцата да се предвижда розова стая, а за момченцата - синя. Подходящи цветове за боядисване на детски стаи:
Средства за прогонване на хлебаркиСредства за прогонване на хлебарки
17 Ноем.
Има най-разнообразни средства за прогонване на хлебарки. Ще започнем от онези, които можете да си приготвите и сами, като имате предвид, че те не действат винаги.
Как да изберем цвят за стенитеКак да изберем цвят за стените
15 Ноем.
Всеки нюанс на цветовете на стените всъщност повлиява върху настроението и усещането от домашния уют. Затова и изборът на подходящи цветове за стени е толкова важен. Няколко съвета как да изберете цветове за стените у дома
Каква фасадна мазилка за изберемКаква фасадна мазилка за изберем
09 Ноем.
Фасадната мазилка е изключителна привилегия, която можете да осигурите на своя дом. Фасадната мазилка също трябва да бъде еластична и устойчива спрямо напукване. Най-добрите фасадни мазилки
Как да изчистя много мръсни плочки и фуги на подаКак да изчистя много мръсни плочки и фуги на пода
08 Ноем.
Как можете да почистите много мръсни плочки и фуги? Чистене на плочки и фуги с прахосмукачка. Домашни препарати за много мръсни плочки и фуги. Ето ви няколко трика, които да превърнат чистенето на плочките и фугите в. . .
Как да се справим с нашествието от хлебаркиКак да се справим с нашествието от хлебарки
01 Ноем.
И дори и да видите само една хлебарка в дома си, то бъдете сигурни, че в най-скоро време тя ще повика всичките си познати в своето ново леговище - вашият дом. Как можете да се справите с нашествието от хлебарки
Лепене на плочки върху плочки - предимства и недостатъциЛепене на плочки върху плочки - предимства и недостатъци
27 Окт.
Ремонтът е трудоемка и всеобхватна дейност, която носи редица предизвикателства и непредвидени трудности. Лепене на плочки върху плочки - предимства и недостатъци: