Advice.bg»Статии»За дома
За дома

За дома

Как да поддържате дома си в изрядно състояние, дори когато времето все не ви стига, как да си осигурите комфорт и да си гарантирате сигурност. Всякакви съвети за дома , които биха могли да ви бъдат полезни. Със сигурност ще ви изненадаме с някой трик или съвет за дома , който да приложите вкъщи още днес.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е полимерна мазилкаКакво е полимерна мазилка
29 Юни
Ето какво трябва да знаете за полимерната мазилка. За какво служи полимерната мазилка? Полимерната мазилка се нанася чрез пластмасова или гумена пердашка, като надраскването се изпълнява, когато мазилката е още в
Как да освежа стара кухняКак да освежа стара кухня
09 Юни
Има ли лесен и сравнително евтин начин да освежите кухнята си? Разбира се, че има! Ако старата ви кухня вече доста ви е омръзнала, но не можете да решите да отделите пари от семейния бюджет за ремонта. . .
Как да разпознаем качеството руския порцеланКак да разпознаем качеството руския порцелан
09 Юни
История на руския порцелан. Външен вид на руския порцелан. Руски порцелан е събирателно наименование на порцеланови изделия, произведени в Русия от средата на 18 век до наши дни.
Как да изберем подходящ матракКак да изберем подходящ матрак
24 Април
Избор на твърдост на матрака. Вземете предвид теглото на ползващите матрака. Изберете размера и височината на матрака. Избор на материал за запълване на матрака. Полиуретанова пяна за матрак. Матрак с мемори пяна
Как да украсим дома си за Великден?Как да украсим дома си за Великден?
12 Април
Хубавото на украсяването на дома ни покрай Великденските празници е, че хората са обзети от прилив на енергия. Как да украсим дома си за Великден?
Каква мазилка да избера за коридор?Каква мазилка да избера за коридор?
04 Април
Интериорният дизайн на дома е вълнуващ процес, който обаче е съпътстван от редица предизвикателства. Каква мазилка да избера за коридор?
Как да направим пролетно почистване на дома?Как да направим пролетно почистване на дома?
03 Април
На пръв поглед пролетното почистване може да изглежда сравнително лесно занимание, но е добре предварително да решите какви дейности ще предприемете по отношение на самото почистване. Вижте повече:
Прахосмукачка робот - избор и предимстваПрахосмукачка робот - избор и предимства
24 Март
Прахосмукачката робот е устройство, предназначено за автоматично почистване на подове и килими. Прахосмукачка робот - избор и предимства:
Как да продам къща на село?Как да продам къща на село?
01 Март
Продажбата на къща на село може да бъде различно изживяване в сравнение с продажбата на къща в град или крайградски район. Ето няколко съвета как да продадете къща на село:
Как да изберем подходящ климатикКак да изберем подходящ климатик
20 Февр.
Изборът на подходящия климатик за вашите нужди е важно решение, което може да повлияе на вашия комфорт, сметките за енергия и удовлетворение от вашия дом. Ето някои ключови фактори, които трябва да имате предвид