За дома

За дома

Как да поддържате дома си в изрядно състояние, дори когато времето все не ви стига, как да си осигурите комфорт и да си гарантирате сигурност. Всякакви съвети за дома, които биха могли да ви бъдат полезни. Със сигурност ще ви изненадаме с някой трик или съвет за дома, който да приложите вкъщи още днес.
Как да подготвим чугунен тиган за употребаКак да подготвим чугунен тиган за употребаКато подготвите правилно нов чугунен тиган за първата употреба и се придържате към препоръките за по-нататъшна употреба, значително ще удължите живота на чугунения тиган. Чугунените съдове винаги са служили на
Как се лепят тапетиКак се лепят тапетиЛепенето на тапети е един от най-простите видове довършителни работи. Въпреки това могат да се направят грешки. Придържайте се към тези прости, но много важни правила за лепене на тапети, за да ги избегнете.
Как да почистим яке от естествена кожаКак да почистим яке от естествена кожаКак да почистим яке от естествена кожа? Преди да пристъпите към почистването на коженото яке, запомнете няколко прости правила.
9 много полезни приложения на содата за хляб9 много полезни приложения на содата за хлябСодата за хляб е незаменима във всяка кухня, но не всички домакини знаят колко много приложения може да има тази на пръв поглед тривиална съставка.
Как да мием правилно плодовете и зеленчуцитеКак да мием правилно плодовете и зеленчуцитеИзмиването на плодове и зеленчуци е най-добрият начин за намаляване на здравословни рискове. Много от нас вярват, че едно просто изплакване на зарзавата с вода е достатъчно, за да се премахнат мръсотията, восъкът и химикалите от тях.
Почистване на кафемашина с домашни средстваПочистване на кафемашина с домашни средстваОстатъците от кафе, варовик и дори мухъл могат не само да развалят вкуса на кафето ви, но и да ви докарат редица неприятни заболявания. Повечето кафемашини се почистват и поддържат изключително лесно.
Как се почиства чугунен тиганКак се почиства чугунен тиганКак да почистите чугунения си тиган без много усилия, ще ви покажем в тази статия. Имате цели шест варианта за почистване на чугунения тиган, който ще ви помогне да приготвяте вкусни ястия.
Разтвор от вода с ябълков оцет - да почистим дома екологичноРазтвор от вода с ябълков оцет - да почистим дома екологичноЯбълковият оцет е наистина уникален продукт. Използва се в кулинарията, народната медицина и за почистване. Ето какво може да се почиства с разтвор от оцет и вода. Екологично почистване на дома с оцет и вода.
Как се почиства набукКак се почиства набукНабукът изглежда впечатляващо и елегантно, само велурните продукти могат да се конкурират с него по красота. Набукът е кръстоска между гладка кожа и велур по текстура. Как се поддържа и почиства набук
Как се почистват петна от лютеница?Как се почистват петна от лютеница?Петната от лютеница са много разпространени, тъй като всички обичаме да си я хапваме. Как се премахвате петната от лютеница от килим? Как се премахват петната от лютеница от плат?