За дома

За дома

Как да поддържате дома си в изрядно състояние, дори когато времето все не ви стига, как да си осигурите комфорт и да си гарантирате сигурност. Всякакви съвети за дома, които биха могли да ви бъдат полезни. Със сигурност ще ви изненадаме с някой трик или съвет за дома, който да приложите вкъщи още днес.
Циклене на паркет - важно да знаетеЦиклене на паркет - важно да знаетеДори ако се грижите добре за вашия паркет, то това няма да ви избави от задължителното му циклене. При тази процедура се използват основно два начина, а именно механичното циклене или ръчно.
Как да шумоизолирам прозорец?Как да шумоизолирам прозорец?Хиляди хора навсякъде по света усещат негативното влияние на високото ниво на шум в градовете и съответно ниската шумоизолация на дома им. Как да шумоизолирате прозорец?
Колко вода харчи една съдомиялнаКолко вода харчи една съдомиялнаМного хора погрешно гледат на съдомиялните машини като на излишен лукс, който просто спестява време. Колко вода харчи една съдомиялна?
Как да прeчистим въздуха у домаКак да прeчистим въздуха у домаПрeчистването на въздуха у дома не е никак сложно. Наред с редовното проветряване на жилището ви има и някои също добри и рационални решения за пречистване на въздуха вкъщи
Каква тенджера да избераКаква тенджера да избераИскате да си купите нова тенджера, но не знаете каква? Всеки отделен материал, използван за изработка на съдове за готвене има различни качества, които осигуряват комфорта на работата ви в кухнята и определят бързината на приготвяне, качествата и вкус.
Как се чисти загорялоКак се чисти загорялоНадали някой от нас обича да мие чинии, но когато става дума за силно загорели съдове вече говорим за истинска досада. Как се чисти загоряло? Как да почистим загорели съдове?
Как сам да налепя плочкиКак сам да налепя плочкиПлочките в банята или кухнята са не само практичен, но и стилен материал. Как сам да налепя плочки? Как да си налепя плочки? Как се лепят плочки? Лепена на плочки у дома. Лепене на плочки без майстор.
Как да предотвратим събирането на много прах вкъщиКак да предотвратим събирането на много прах вкъщиПрахът е често срещана причина за алергии и други проблеми със здравето. Колкото и да претриваме повърхностите в стаята си, прахът се появява отново и отново, а понякога си остава там, без да можем напълно да го почистим. Как да предотвратим праха?
Съвети при конденз по дограматаСъвети при конденз по дограматаДоста често при смяната на старата дограма в дома с нова започва да се получава конденз и съответно след това и мухъл. Ето някои полезни съвети при конденз по дограмата.
Начини за пестене на водата у домаНачини за пестене на водата у домаДоста голяма част от хората на планетата не оценяват нещата, до които имат достъп всеки ден, просто ги приемат за даденост и рядко може да се замислят над тях по-обстойно и задълбочено. Начини за пестене на водата у дома.