advice.bg»Статии»За дома»Направи си сам
Направи си сам

Направи си сам

Ако трудът не ви плаши и обичате да имате пръст във всичко, съветите тип Направи си сам ще ви бъдат полезни. Как да се справите сами с изработване, поддържа, ремонт на дома, мебели, уреди, аксесоари и прочие. Направи си сам всичко, за което се сетите - как да се справите бързо и лесно и да сте доволни от крайния резултат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да свалим досадните етикети от стокитеКак да свалим досадните етикети от стоките
31 Май
Ето лесни трикове за изчистване на лепнещи етикети, при които ще трябва да използвате обикновени подръчни средства, които ще се намерят във всяко домакинство. Вижте как да свалим досадните етикети от стоките?
Как да си направим коледен свещник?Как да си направим коледен свещник?
10 Дек.
Колените празници наближават и всички искаме да добавим доза коледно настроение. Можете да си направите сами коледен свещник за празничната трапеза. Ето някои идея за изработването на свещник за Коледа.
Как да си направя домашни ароматни кърпички за сушилняКак да си направя домашни ароматни кърпички за сушилня
07 Ноем.
Тези ароматни кърпички за сушилня за лесен метод, подходящ за многократна практика и щадящ природата. За да си направите сами домашни кърпички за сушилня, ще ви трябва само. . .
Как се прави панделка?Как се прави панделка?
21 Август
Панделките са доста универсален декоративен елемент, като може да се използва не само при украсата на подаръци, но като красиво допълнение на фибите за коса например и така нататък.
Средства за борба с комаритеСредства за борба с комарите
08 Април
Тук ще ви запознаем с най-разпространените мерки, които можете да вземете при борбата с комарите, които освен това са и носители на много болести. Ето най-ефективните средства при борбата с комарите
Kак лесно да си направите арка от балониKак лесно да си направите арка от балони
20 Февр.
Търсите ли декорация, която да покори всичките ви гости на следващото ви празненство? Независимо дали сте домакин на рожден ден, посрещате бебе, празнувате моминско парти или организирате вечеря, арката от балони е точно това, от което се нуждаете.