advice.bg»Статии»За дома»Направи си сам
Направи си сам

Направи си сам

Ако трудът не ви плаши и обичате да имате пръст във всичко, съветите тип Направи си сам ще ви бъдат полезни. Как да се справите сами с изработване, поддържа, ремонт на дома, мебели, уреди, аксесоари и прочие. Направи си сам всичко, за което се сетите - как да се справите бързо и лесно и да сте доволни от крайния резултат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направя домашни ароматни кърпички за сушилняКак да си направя домашни ароматни кърпички за сушилняТези ароматни кърпички за сушилня за лесен метод, подходящ за многократна практика и щадящ природата. За да си направите сами домашни кърпички за сушилня, ще ви трябва само. . .
Как се прави панделка?Как се прави панделка?Панделките са доста универсален декоративен елемент, като може да се използва не само при украсата на подаръци, но като красиво допълнение на фибите за коса например и така нататък.
Средства за борба с комаритеСредства за борба с комаритеТук ще ви запознаем с най-разпространените мерки, които можете да вземете при борбата с комарите, които освен това са и носители на много болести. Ето най-ефективните средства при борбата с комарите
Kак лесно да си направите арка от балониKак лесно да си направите арка от балониТърсите ли декорация, която да покори всичките ви гости на следващото ви празненство? Независимо дали сте домакин на рожден ден, посрещате бебе, празнувате моминско парти или организирате вечеря, арката от балони е точно това, от което се нуждаете.