advice.bg»Статии»За дома»Ремонт и обзавеждане
Ремонт и обзавеждане

Ремонт и обзавеждане

Съвети за ремонт и обзавеждане на дома или офиса. Ако ви предстои да обновявате жилището си с ново обзавеждане или ремонт , то имаме някои съвети, които ще ви помогнат. Как да обзаведете според големината и разположението на стаите в дома си, как да направите ремонт сами без да викате майстор. Възползвайте се от нашите съвети.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим евтин ремонт на дома?Как да направим евтин ремонт на дома?Всяко семейство се стреми да направи ремонта на дома в разумни финансови граници. Как да направим евтин ремонт на дома?
Как да изберем правилия овлажнител за въздухКак да изберем правилия овлажнител за въздухНай-подходящият овлажнител трябва да ви подсигурява удобство. Затова е добре да закупите такъв, който има резервоар, вместващ 3-4 литра вода. Трябва да изберете икономичен овлажнител за въздух
Мебели от ПДЧ - предимства и недостатъциМебели от ПДЧ - предимства и недостатъци
15 Март
Мария
Оосновни предимства и недостатъци на мебелите от пресовани дървени частици - така нареченото ПДЧ. ПДЧ плоскостите изискват минимална поддръжка и са изключително лесни за почистване. Предимства и недостатъци на ПДЧ
Мебели от МДФ - предимства и недостатъциМебели от МДФ - предимства и недостатъци
12 Март
Мария
Плоскостите от МДФ (от английски език: medium-density fibreboard, MDF) са с еднородна влакнесто дървесна структура и средна плътност. Мебели от МДФ - предимства и недостатъци.
Разлика между мебели от ПДЧ и МДФРазлика между мебели от ПДЧ и МДФ
02 Февр.
Мария
Ако Ви предстои вземане на решение за новите Ви мебели и се колебаете дали да изберете ПДЧ или МДФ, запознайте се с основните характеристики, предимствата и недостатъците на двата материала - ПДЧ И МДФ плоскости
Разлика между инверторен и конвенционален климатикРазлика между инверторен и конвенционален климатикХората могат да избират между два вида климатици - инверторен и конвенционален. Каква е разликата между тях?
Състаряване на дърво с метода Шоу Суги БанСъстаряване на дърво с метода Шоу Суги БанЗад термина Шоу Суги Бан се крие метод за състаряване и запазване на дървесина. Родината му е Япония, както се разбира от названието, а началото му се корени в ХVІІІ век.
Как се поставя гипсокартон?Как се поставя гипсокартон?Често можем да се сблъскаме с така неприятния проблем на напуканите фуги, като това е следствие на некачествено извършените услуги. Как се поставя гипсокартон? Допускани грешки при монтиране на гипсокартон.
Най-икономичните уреди за отопление през зиматаНай-икономичните уреди за отопление през зиматаНай-икономичните уреди за отопление през зимата. Какви икономични уреди да изберем? Кои уреди за отопление харчат най-малко?
Гранитогрес или плочки да избераГранитогрес или плочки да избераДнес има голямо разнообразие от материали, но почти във всеки дом се използват плочки от фаянс, теракот, гранитогрес. Как да изберем правилните плочки за жилището. Какви са предимствата на гранитогреса или теракота