advice.bg»Статии»Семейството и отношения
Семейството и отношения

Семейството и отношения

Съвети за поддържане на добри семейни отношения - как да се придържите към добрия тон с всички роднини, макар понякога това да изглежда невъзможност. Как да запазите мира и хармонията в семейството , да подобрите отношенията си с близките и с любимия човек. Различни семейни съвети за отношенията вкъщи, които ще ви бъдат полезни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е секстинг?Какво е секстинг?
28 Март
Секстингът е действие, което някои хора може би са практикували, без да знаят как се нарича. Ако секстинг се прави от единия или двамата в двойката с други познати или непознати хора, такова общуване може да се счита и за изневяра
Как да изберем подарък за 8 март?Как да изберем подарък за 8 март?
08 Март
Подаръкът е нещо много лично и зависи както от този, който го получава, така и от този, който го прави. Как да изберем подарък за 8 март. Вижте идеи за подарък за жена.
Съвети при виртуален сексСъвети при виртуален секс
23 Февр.
Възползвайте се от тези съвети при виртуален секс, за да имате страстно и запомнящо се виртуално изживяване. Виртуалният секс не е задължително да е на видео. Виртуален секс може да започне навсякъде и по всяко време
Как и за какво се сключва предбрачен договорКак и за какво се сключва предбрачен договор
05 Февр.
Предбрачният договор е документ, който се оказва все по-популярен сред българското общество в последните години. Модерният свят предлага тази процедура като превантивна мярка срещу лошия възможен сценарий.
Кои са най-желаните подаръци за Свети ВалентинКои са най-желаните подаръци за Свети Валентин
13 Януари
Подаръците за празника на влюбените винаги предизвикват вълнение, но и много колебание. Ето няколко насоки за най-желаните подаръци за Свети Валентин.
Как да простя изневяра?Как да простя изневяра?
06 Януари
Възможно е, стига вие и партньорът ви да искате да предприемете необходимите стъпки, за да излекувате травмата от изневярата. Заредете се с търпение, защото пътят по прощаване на изневяра е труден и дълъг.
Какво да подаря на учителкатаКакво да подаря на учителката
05 Окт.
Когато избираме подарък за близък човек като гадже, родители, приятели и т. н. рядко изпитваме затруднение по отношение на това какъв да е той. Какво да подарим на учителката? Идеи за подаръци за учителката.
Как да създадем нови приятелстваКак да създадем нови приятелства
01 Август
Приятелството с другите хора е една от най-приятните страни на живота. Приятелите ни зареждат с енергия, предлагат ни различна от нашата гледна точка за живота. Как да създадем нови приятелства?
Защо ни е трудно да прощаваме?Защо ни е трудно да прощаваме?
12 Май
Прошката е най-висшата форма на благородство. Да простиш на другия – ама наистина от сърце и напълно безкористно, е духовно съвършенство, което не всеки постига. Защо прощаваме трудно?
Знаци, че сме жертва на тормозЗнаци, че сме жертва на тормоз
29 Април
Някои хора дори не осъзнават, че са станали жертва на тормоз. Отстрани много ясно се вижда проблемът, но самите те сякаш са заслепени. Знаци, че сме жертва на тормоз: