advice.bg»Статии»Семейството и отношения
Семейството и отношения

Семейството и отношения

Съвети за поддържане на добри семейни отношения - как да се придържите към добрия тон с всички роднини, макар понякога това да изглежда невъзможност. Как да запазите мира и хармонията в семейството , да подобрите отношенията си с близките и с любимия човек. Различни семейни съвети за отношенията вкъщи, които ще ви бъдат полезни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се справим с ревнив мъжКак да се справим с ревнив мъж
22 Ноем.
Ревността на мъжа значително се различава от тази, на жената. Как да се справите с ревнив мъж. Ефикасен начин да се справите с ревността на мъжа, е като му обърнете повече внимание.
Какво е забранено да се прави при ретрограден МеркурийКакво е забранено да се прави при ретрограден Меркурий
10 Септ.
Често, по време на ретрограден Меркурий плановете ни се объркват. Как да избегнете това? Ето какво е забранено да се прави при ретрограден Меркурий. Забрани по време на ретрограден Меркурий.
Какво е секстинг?Какво е секстинг?
28 Март
Секстингът е действие, което някои хора може би са практикували, без да знаят как се нарича. Ако секстинг се прави от единия или двамата в двойката с други познати или непознати хора, такова общуване може да се счита и за изневяра
Как да изберем подарък за 8 март?Как да изберем подарък за 8 март?
08 Март
Подаръкът е нещо много лично и зависи както от този, който го получава, така и от този, който го прави. Как да изберем подарък за 8 март. Вижте идеи за подарък за жена.
Съвети при виртуален сексСъвети при виртуален секс
23 Февр.
Възползвайте се от тези съвети при виртуален секс, за да имате страстно и запомнящо се виртуално изживяване. Виртуалният секс не е задължително да е на видео. Виртуален секс може да започне навсякъде и по всяко време
Как и за какво се сключва предбрачен договорКак и за какво се сключва предбрачен договор
05 Февр.
Предбрачният договор е документ, който се оказва все по-популярен сред българското общество в последните години. Модерният свят предлага тази процедура като превантивна мярка срещу лошия възможен сценарий.
Кои са най-желаните подаръци за Свети ВалентинКои са най-желаните подаръци за Свети Валентин
13 Януари
Подаръците за празника на влюбените винаги предизвикват вълнение, но и много колебание. Ето няколко насоки за най-желаните подаръци за Свети Валентин.
Как да простя изневяра?Как да простя изневяра?
06 Януари
Възможно е, стига вие и партньорът ви да искате да предприемете необходимите стъпки, за да излекувате травмата от изневярата. Заредете се с търпение, защото пътят по прощаване на изневяра е труден и дълъг.
Какво да подаря на учителкатаКакво да подаря на учителката
05 Окт.
Когато избираме подарък за близък човек като гадже, родители, приятели и т. н. рядко изпитваме затруднение по отношение на това какъв да е той. Какво да подарим на учителката? Идеи за подаръци за учителката.
Как да създадем нови приятелстваКак да създадем нови приятелства
01 Август
Приятелството с другите хора е една от най-приятните страни на живота. Приятелите ни зареждат с енергия, предлагат ни различна от нашата гледна точка за живота. Как да създадем нови приятелства?