Advice.bg»Статии»Семейството и отношения
Семейството и отношения

Семейството и отношения

Съвети за поддържане на добри семейни отношения - как да се придържите към добрия тон с всички роднини, макар понякога това да изглежда невъзможност. Как да запазите мира и хармонията в семейството , да подобрите отношенията си с близките и с любимия човек. Различни семейни съвети за отношенията вкъщи, които ще ви бъдат полезни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какви са изискванията за сключване на църковен брак?Какви са изискванията за сключване на църковен брак?
02 Май
Много важно е да планирате предварително църковния си брак, защото денят и часът на Венчавката зависят до голяма степен от църквата. Вижте повече:
Как да спра да се ядосвамКак да спра да се ядосвам
25 Април
Гневът е разрушително чувство, което засяга почти всички сфери на живота и не ви позволява да се отпуснете дори за минута. Как да спра да се ядосвам?
Мили пожелания за рожден ден за баба и дядоМили пожелания за рожден ден за баба и дядо
16 Януари
Нашите баби и дядовци са ни като втори майка и баща. Те са специална част от всяко семейство. Винаги се грижат за нас и ни помагат. А какво по-хубаво от това да ги зарадвате със специално пожелание за техните рождени дни
Вдъхновяващи пожелания за пенсиониранеВдъхновяващи пожелания за пенсиониране
05 Януари
Пенсионирането е изключително символичен празник на възрастта и узряването, с който се бележи началото на важен житейски етап от човешкия живот. Вдъхновяващи пожелания за пенсиониране:
Какво да правим, за да пестим ресурси?Какво да правим, за да пестим ресурси?
08 Дек.
Ресурсите на планетата не са неизчерпаеми и е необходимо да се спестяват, за да останат и за бъдещите поколения. Какво да правим, за да пестим ресурси?
Как да се справим с ревнив мъжКак да се справим с ревнив мъж
22 Ноем.
Ревността на мъжа значително се различава от тази, на жената. Как да се справите с ревнив мъж. Ефикасен начин да се справите с ревността на мъжа, е като му обърнете повече внимание.
Какво е забранено да се прави при ретрограден МеркурийКакво е забранено да се прави при ретрограден Меркурий
10 Септ.
Често, по време на ретрограден Меркурий плановете ни се объркват. Как да избегнете това? Ето какво е забранено да се прави при ретрограден Меркурий. Забрани по време на ретрограден Меркурий.
Какво е секстинг?Какво е секстинг?
28 Март
Секстингът е действие, което някои хора може би са практикували, без да знаят как се нарича. Ако секстинг се прави от единия или двамата в двойката с други познати или непознати хора, такова общуване може да се счита и за изневяра
Как да изберем подарък за 8 март?Как да изберем подарък за 8 март?
08 Март
Подаръкът е нещо много лично и зависи както от този, който го получава, така и от този, който го прави. Как да изберем подарък за 8 март. Вижте идеи за подарък за жена.
Съвети при виртуален сексСъвети при виртуален секс
23 Февр.
Възползвайте се от тези съвети при виртуален секс, за да имате страстно и запомнящо се виртуално изживяване. Виртуалният секс не е задължително да е на видео. Виртуален секс може да започне навсякъде и по всяко време