advice.bg»Статии»Авто-Мото
Авто-Мото

Авто-Мото

Ако сте млад шофьор или просто ви интересува нещо конкретно, свързано с поддръжката на автомобила, в раздел Авто-Мото ще откриете съветите, които ви трябват. Съвети за смяна на гуми, смяна на масло, ремонти и какво ли още не. Авто-Мото съвети за всичко, което ви интересува и касае, за да имате изряден и надежден автомобил, в който да се чувствате сигурни и спокойни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се сменят накладкиКак се сменят накладкиСпирачните накладки са основни части от спирачната система на вашето превозно средство. Често се налага накладките да се сменят. Смяната на спирачните накладки е доста проста задача, но . . .
Колко харчи кола на метан?Колко харчи кола на метан?Днес много хора искат да имат кола на метан, но до голяма част ги спира фактът, че смяната на горивната система не никак малък разход. Колко харчи кола на метан?
Как се сменят чистачки на колаКак се сменят чистачки на колаЧистачките на колите са направени от гума, така че те са податливи на износване. Разберете как се сменят чистачки на кола - можете да го направите сами и да си спестите ходенето в автосервиз.
Как да се справим с ръждата по колата?Как да се справим с ръждата по колата?Появата на ръжда по колата никога не е приятно явление за собственика на автомобила. За щастие с помощта на съвсем подръчни средства ще можете сами да се справите с този проблем.