advice.bg»Статии»Компютри и технологии
Компютри и технологии

Компютри и технологии

Една ли има човек без компютър или друга технология вкъщи. Точно затова сме се подготвили със съвети за закупуване, ползване, поддръжка, ремонт и други, свързани с компютри и технологии . Какво ви интересува и какво все още не знаете за устройството си - потърсете го при нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим личен сървър?Как да си направим личен сървър?Ако сте решили да смените стария си компютър с нещо по-мощно, тогава можете да го превърнете в нещо полезно. Един от оптималните ви варианти в този случай е да направите ваш личен сървър.
Колко ток харчи един компютър и лаптопКолко ток харчи един компютър и лаптопНадяваме се тези полезни съвети да ви помогнат да намалите консумацията на електроенергия на вашия компютър. Как да разберете колко електроенергия консумира компютърът или лаптопът
Електронен подпис - защо и как се издава?Електронен подпис - защо и как се издава?Електронният подпис това всъщност е еквивалент на подписа, който сами можем да слагаме върху документи, но удобството при електронния подпис е, че можем да го ползвате в подписването на редица документи и онлайн.
Какво съдържат батериитеКакво съдържат батериитеБъдете отговорни! Важно е батериите да се рециклират. Всички материали в тях са земни елементи. Вижте какво точно съдържат батериите
Защо принтерът не печатаЗащо принтерът не печата5-те най-чести причини, поради които принтерът няма да печата. Във всеки случай, първо, проверете дали принтерът е свързан към мрежата, както и компютъра, към който е вързан.
Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)Настолните компютри са предпочитаните компютри за геймъри, тъй като те лесно се настройват и имат място за сериозна мощ. Как да изберете компютър за тежки игри (геймърски компютър)?
Спонтанно изключване на лаптопа – защо се случваСпонтанно изключване на лаптопа – защо се случваАко четете тази статия, вероятно вече сте се сблъсквали с проблема – спонтанно изключване на лаптопа. Ето три причини, поради които лаптопът може да се изключи сам.
Защо компютърът ми забиваЗащо компютърът ми забиваЗащо компютърът забива? Компютрите, както всяка техника, с времето започват да работят по-бавно или да имат различни проблеми. Защо зацикля компютърът?
Как да защитим информацията на лаптопа си от кражбиКак да защитим информацията на лаптопа си от кражбиС напредването на технологиите кражбата вече не се отнася само за вещите, а и за информацията на лаптопа ви. Ето как да защитите информацията на лаптопа си от кражби.
Кои са телефоните с най-добри камериКои са телефоните с най-добри камериАко и вие искате да правите впечатляващи снимки за Инстаграм, това са телефоните с най-добри камери към момента. Производителите се стремят именно към високо качество на камерата и снимки, достойни за социалните.