Компютри и технологии

Компютри и технологии

Една ли има човек без компютър или друга технология вкъщи. Точно затова сме се подготвили със съвети за закупуване, ползване, поддръжка, ремонт и други, свързани с компютри и технологии. Какво ви интересува и какво все още не знаете за устройството си - потърсете го при нас.
Как да опазим личните си данниКак да опазим личните си данниИнтернет е истинско богатство в днешно време, но не трябва да забравяме и за опасността, която крие. Трябва да знаете как да предпазите личните си данни. Ето нашите съвети за опазване на лични данни от измамници.
Как да си изберем подходящо потребителско име в интернетКак да си изберем подходящо потребителско име в интернетЗа всяка регистрация в мрежата са ви нужни потребителско име и силна парола. Как да си изберете подходящо потребителско име в интернет? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат при избора на такова.
Признаци, че сте лесна плячка за хакеритеПризнаци, че сте лесна плячка за хакеритеХакерските атаки не се случват само във филмите, нито са насочени само към големите компании. Всеки от нас може да стане жертва на хакерски атаки. Дори и най-добрата антивирусна няма да ви защити от всичко в интернет.
Как да се опазим от хакерски атаки?Как да се опазим от хакерски атаки?За съжаление не можем да се предпазим на 100 процента от хакерски атаки. Има няколко много важни, а също и много лесни неща, с помощта на които можем да увеличим сигурността ни в интернет
Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Кои са най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате? Повечето хората искат да се улеснят и избират лесни пароли, но точно те са сред най-слабите пароли за компютър. Вижте няколко примера.
Как да предпазим компютъра от прегряване?Как да предпазим компютъра от прегряване?Качеството на работа на нашия компютър до голяма степен зависи от това как ние се грижим за него. Както за повечето техники, така и за компютъра високите температури са опасни.
Най-често срещаните компютърни вирусиНай-често срещаните компютърни вирусиКрадене на лични данни, изчезване или повреда на файлове от компютъра(или абсолютно всичко на него), блокиране на програми и приложения, изскачане на прозорци с предупреждения.
Съвети за безопасно сърфиране в интернетСъвети за безопасно сърфиране в интернетИнтернет е едно от най-значителните открития на хората. Как обаче да се чувстваме защитени, докато сърфираме из онлайн пространството. Ето някои съвети за безопасно сърфиране в интернет.
Как да съберем повече последователи в социалните мрежиКак да съберем повече последователи в социалните мрежиАко бройката на вашите последователи продължава да спада и новите ви снимки не получават никакво внимание, значи е време да промените акаунта си. Не всеки може да стане известен в социалните мрежи.
Най-добрите антивирусни програмиНай-добрите антивирусни програмиСмятате ли, че антивирусната програма, която предлага Windows, е достатъчна защита за вашия компютър? Ако си отговорихте с не, значи е време да си инсталирате друга. Има много програми, които предлагат защита.