Компютри и технологии

Компютри и технологии

Една ли има човек без компютър или друга технология вкъщи. Точно затова сме се подготвили със съвети за закупуване, ползване, поддръжка, ремонт и други, свързани с компютри и технологии. Какво ви интересува и какво все още не знаете за устройството си - потърсете го при нас.
Как да защитим информацията на лаптопа си от кражбиКак да защитим информацията на лаптопа си от кражбиС напредването на технологиите кражбата вече не се отнася само за вещите, а и за информацията на лаптопа ви. Ето как да защитите информацията на лаптопа си от кражби.
Кои са телефоните с най-добри камериКои са телефоните с най-добри камериАко и вие искате да правите впечатляващи снимки за Инстаграм, това са телефоните с най-добри камери към момента. Производителите се стремят именно към високо качество на камерата и снимки, достойни за социалните.
Как да удължим живота на батерията на смартфонаКак да удължим живота на батерията на смартфонаНякои телефони издържат по-дълго без презареждане, а други не толкова. Как да удължите живота на батерията на смартфона? Ето няколко прости и лесни начина за по-дълъг живот на батерията на телефона ви.
Как да изберем външен твърд дискКак да изберем външен твърд дискКакво трябва да гледаме, когато си избираме външен твърд хард диск? Външният хард диск може да се включи към всякакво устройство с USB порт, а ако имате повече от един порт, може да включите дори повече от един. . .
Как се преинсталира компютърКак се преинсталира компютърИмате нужда от преинсталиране на операционната система. Най-често това е задача за компютърен техник, но ако не ви се дават луди пари за нещо, което можете да си свършите сами, ето как се преинсталира Windows или Mac
Как да деинсталирам програмаКак да деинсталирам програмаДеинсталирането на програми е важно за всяко модерно устройство. Обикновено премахването на програмите е лесно. Важно е обаче да се съобразите с операционната система на вашето устройство
Как да форматирам хард диск?Как да форматирам хард диск?Форматирането на хард диск е нещо, което не се налага често, и все пак е полезно да знаем как се прави. Как се форматира хард диск при Windows? Как се прави форматиране на хард диск при Mac?
Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Кои са най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате? Повечето хората искат да се улеснят и избират лесни пароли, но точно те са сред най-слабите пароли за компютър. Вижте няколко примера.
Как да почистим лаптопа от прахКак да почистим лаптопа от прахДнес всеки има лаптоп, като невинаги можете да се замисляте, че както и всичко в дома, така и в него се натрупва прах. Ако е започнал да шуми и да загрява доста бързо, тогава е важно да почистите лаптопа
Съвети при избор на нов компютърСъвети при избор на нов компютърПри избора на нов компютър е важно да стигнете до най-разумната система, като вземем предвид най-добрата комбинация от цена и качество, като същевременно ще оставим повече място за подобряване на компютъра