advice.bg»Статии»Компютри и технологии
Компютри и технологии

Компютри и технологии

Една ли има човек без компютър или друга технология вкъщи. Точно затова сме се подготвили със съвети за закупуване, ползване, поддръжка, ремонт и други, свързани с компютри и технологии . Какво ви интересува и какво все още не знаете за устройството си - потърсете го при нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво съдържат батериитеКакво съдържат батериитеБъдете отговорни! Важно е батериите да се рециклират. Всички материали в тях са земни елементи. Вижте какво точно съдържат батериите
Защо принтерът не печатаЗащо принтерът не печата5-те най-чести причини, поради които принтерът няма да печата. Във всеки случай, първо, проверете дали принтерът е свързан към мрежата, както и компютъра, към който е вързан.
Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)Как да изберем компютър за тежки игри (геймърски компютър)Настолните компютри са предпочитаните компютри за геймъри, тъй като те лесно се настройват и имат място за сериозна мощ. Как да изберете компютър за тежки игри (геймърски компютър)?
Спонтанно изключване на лаптопа – защо се случваСпонтанно изключване на лаптопа – защо се случваАко четете тази статия, вероятно вече сте се сблъсквали с проблема – спонтанно изключване на лаптопа. Ето три причини, поради които лаптопът може да се изключи сам.
Защо компютърът ми забиваЗащо компютърът ми забиваЗащо компютърът забива? Компютрите, както всяка техника, с времето започват да работят по-бавно или да имат различни проблеми. Защо зацикля компютърът?
Как да защитим информацията на лаптопа си от кражбиКак да защитим информацията на лаптопа си от кражбиС напредването на технологиите кражбата вече не се отнася само за вещите, а и за информацията на лаптопа ви. Ето как да защитите информацията на лаптопа си от кражби.
Кои са телефоните с най-добри камериКои са телефоните с най-добри камериАко и вие искате да правите впечатляващи снимки за Инстаграм, това са телефоните с най-добри камери към момента. Производителите се стремят именно към високо качество на камерата и снимки, достойни за социалните.
Как да удължим живота на батерията на смартфонаКак да удължим живота на батерията на смартфонаНякои телефони издържат по-дълго без презареждане, а други не толкова. Как да удължите живота на батерията на смартфона? Ето няколко прости и лесни начина за по-дълъг живот на батерията на телефона ви.
Как да изберем външен твърд дискКак да изберем външен твърд дискКакво трябва да гледаме, когато си избираме външен твърд хард диск? Външният хард диск може да се включи към всякакво устройство с USB порт, а ако имате повече от един порт, може да включите дори повече от един. . .
Как се преинсталира компютърКак се преинсталира компютърИмате нужда от преинсталиране на операционната система. Най-често това е задача за компютърен техник, но ако не ви се дават луди пари за нещо, което можете да си свършите сами, ето как се преинсталира Windows или Mac