Компютри и технологии

Компютри и технологии

Една ли има човек без компютър или друга технология вкъщи. Точно затова сме се подготвили със съвети за закупуване, ползване, поддръжка, ремонт и други, свързани с компютри и технологии. Какво ви интересува и какво все още не знаете за устройството си - потърсете го при нас.
Спонтанно изключване на лаптопа – защо се случваСпонтанно изключване на лаптопа – защо се случваАко четете тази статия, вероятно вече сте се сблъсквали с проблема – спонтанно изключване на лаптопа. Ето три причини, поради които лаптопът може да се изключи сам.
Защо компютърът ми забиваЗащо компютърът ми забиваЗащо компютърът забива? Компютрите, както всяка техника, с времето започват да работят по-бавно или да имат различни проблеми. Защо зацикля компютърът?
Как да защитим информацията на лаптопа си от кражбиКак да защитим информацията на лаптопа си от кражбиС напредването на технологиите кражбата вече не се отнася само за вещите, а и за информацията на лаптопа ви. Ето как да защитите информацията на лаптопа си от кражби.
Кои са телефоните с най-добри камериКои са телефоните с най-добри камериАко и вие искате да правите впечатляващи снимки за Инстаграм, това са телефоните с най-добри камери към момента. Производителите се стремят именно към високо качество на камерата и снимки, достойни за социалните.
Как да удължим живота на батерията на смартфонаКак да удължим живота на батерията на смартфонаНякои телефони издържат по-дълго без презареждане, а други не толкова. Как да удължите живота на батерията на смартфона? Ето няколко прости и лесни начина за по-дълъг живот на батерията на телефона ви.
Как да изберем външен твърд дискКак да изберем външен твърд дискКакво трябва да гледаме, когато си избираме външен твърд хард диск? Външният хард диск може да се включи към всякакво устройство с USB порт, а ако имате повече от един порт, може да включите дори повече от един. . .
Как се преинсталира компютърКак се преинсталира компютърИмате нужда от преинсталиране на операционната система. Най-често това е задача за компютърен техник, но ако не ви се дават луди пари за нещо, което можете да си свършите сами, ето как се преинсталира Windows или Mac
Как да деинсталирам програмаКак да деинсталирам програмаДеинсталирането на програми е важно за всяко модерно устройство. Обикновено премахването на програмите е лесно. Важно е обаче да се съобразите с операционната система на вашето устройство
Как да форматирам хард диск?Как да форматирам хард диск?Форматирането на хард диск е нещо, което не се налага често, и все пак е полезно да знаем как се прави. Как се форматира хард диск при Windows? Как се прави форматиране на хард диск при Mac?
Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате!Кои са най-лошите пароли за компютър, които никога да не ползвате? Повечето хората искат да се улеснят и избират лесни пароли, но точно те са сред най-слабите пароли за компютър. Вижте няколко примера.