Интернет

Интернет

Живеем във времето на интернет и технологиите. Какво искате да разберете за него - ще го намерите при нас под формата на съвет. Съвети за по-лесно сърфиране, търсене в интернет, използването му като цяло за ваше удобство. Различни виртуални инструменти, които биха могли да ви бъдат от полза при работа.
Признаци, че сте лесна плячка за хакеритеПризнаци, че сте лесна плячка за хакеритеХакерските атаки не се случват само във филмите, нито са насочени само към големите компании. Всеки от нас може да стане жертва на хакерски атаки. Дори и най-добрата антивирусна няма да ви защити от всичко в интернет.
Как да се опазим от хакерски атаки?Как да се опазим от хакерски атаки?За съжаление не можем да се предпазим на 100 процента от хакерски атаки. Има няколко много важни, а също и много лесни неща, с помощта на които можем да увеличим сигурността ни в интернет
Съвети за безопасно сърфиране в интернетСъвети за безопасно сърфиране в интернетИнтернет е едно от най-значителните открития на хората. Как обаче да се чувстваме защитени, докато сърфираме из онлайн пространството. Ето някои съвети за безопасно сърфиране в интернет.