advice.bg»Статии»Работа
Работа

Работа

Как по-бързо да си намерите работа , как да работите ефективно, как да се разбирате с колектива - тези и много други съвети за работа , които ще ви помогнат да се чувствате добре на работното си място. Как да бъдете по-продуктивни и да спечелите уважението на колегите си - въпроси, на които можем да ви дадем ако не отговор, то поне съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се представим на интервю за работаКак да се представим на интервю за работа
05 Дек.
Най-важното нещо при едно запознанство и на интервю за работа е първото впечатление. Доказано е, че хората си създават първо впечатление за нас в първите 30-60 секунди. Как да се представим на интервю за работа
Какви са удръжките от заплататаКакви са удръжките от заплатата
04 Дек.
Бруто е стойността на заплатата, която е дефинирана в трудовия договор и представлява осигурителния доход на лицето или още - заплата с добавени удръжки, които фирмата изплаща като разход. Какви са удръжките от заплатата
Какви въпроси задават на интервю за работа?Какви въпроси задават на интервю за работа?
30 Ноем.
Всеки човек поне веднъж се сблъсква с интервю за работа. Това е житейско преживяване, което несъмнено предизвиква вълнение и понякога притеснение. Какви въпроси задават на интервю за работа?
Как да получим повишениеКак да получим повишение
30 Септ.
Един от показателите, който оказва най-голямо влияние върху възприемането на работното място, е заплащането и връзката между работодател и служител. Съвети как да получите желаното повишение.
Трудова злополука - всичко, което трябва да знаемТрудова злополука - всичко, което трябва да знаем
06 Март
Трудовата злополука е неприятен момент за двете страни на всеки работен процес – работодател и работник. Трудова злополука - всичко, което трябва да знаем:
Какви са задълженията на брокера при сделка с имотКакви са задълженията на брокера при сделка с имот
04 Март
Сделките, свързани с имотни дейности, са основната работа на един брокер. Неговата главна функция е да ни помага да улесним целия процес, свързан с уреждането на дадено жилище.
Сключване на нов трудов договор - на какво да обърнем внимание?Сключване на нов трудов договор - на какво да обърнем внимание?
07 Февр.
Трудовият договор стои в основата на отношенията между работодател и служител. Договорът се сключва лично между работника и работодателя в писмен вид. При нов трудов договор служителят трябва да представи:
Платен годишен отпуск - какво трябва да знаемПлатен годишен отпуск - какво трябва да знаем
31 Януари
Чл. 155 от Кодексът на труда урежда правото на всеки служител за ползването на платен годишен отпуск. В зависимост от характера на работата, определени категории работници имат право на удължен платен годишен отпуск
Какво е франчайзинг и как се печели от него?Какво е франчайзинг и как се печели от него?
21 Януари
Как да спечелите от франчайзинг? Можете да си представите фирмата франчайзодател като фирма-майка, която дава разрешение нейните функции частично да се изпълняват от по-малки фирми-деца.
Как да намерим добра работа за много пари?Как да намерим добра работа за много пари?
18 Януари
Но нека бъдем честни, бонусите не са нещо, което ежемесечно получавате. И така - как можете да печелите повече пари по-бързо? Вижте няколко начина, по които можете да направите това по пътя към добрата работа за много пари