advice.bg»Статии»Работа»Бизнес съвети
Бизнес съвети

Бизнес съвети

Стартирате или развивате вече установен бизнес, но се колебаете, защото не сте убедени в нещо - няма проблем. Може би ще успеем да ви вдъхнем кураж или да ви насочим в правилната посока с нашите бизнес съвети . Как да бъдете успешни, как да подберете качествени кадри, как да бъдете ефективни и т.н. Бизнес съвети , които сме сигурни, че отговорят на поне няколко ваши въпроса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е копирайтър и как се става такъв?Какво е копирайтър и как се става такъв?
26 Дек.
Копирайтингът е модерна професия, добила популярност в последните години. Работата на копирайтъра е да създава текстове. Как се става копирайтър?
Започване на нов бизнес - стъпки и полезни съветиЗапочване на нов бизнес - стъпки и полезни съвети
18 Април
Ако сте решили да започнете свой бизнес, имаме някои съвети и стъпки, по които се започва нов бизнес. Какво важно трябва да знаете относно стартирането на бизнес.
Как да привлечем инвеститори за стартиращ бизнесКак да привлечем инвеститори за стартиращ бизнес
21 Май
Много важно, но не и основно правило за привличане на инвестиции е, че идеята не е важна, а нейното представяне. Ако можете да предизвикате интерес за инвестиране във вашия проект и да докажете, че сериозно се отнасяте към. . .
Как се пише докладКак се пише доклад
14 Май
Независимо дали сте студент или работите в компания, в даден момент ще ви се наложи да напишете доклад. Ето как се пише доклад. Правила за структуриране, съдържание и писане на доклад.
Как да стана фрийлансър?Как да стана фрийлансър?
27 Април
Фрийлансърът е човек, който работи на свободна практика. Как може да станете фрийлансър? Вижте нашите съвети и препоръки, които ще ви насочат към правилния подход за вашата бъдеща кариера като фрийлансър.
Стъпки за разработване на маркетингова стратегияСтъпки за разработване на маркетингова стратегия
09 Април
За да развиете успешен бизнес в днешно време, едно от най-важните неща е да подготвите добра и детайлна маркетингова стратегия. Вижте повече:
Как да популяризираме бизнеса си?Как да популяризираме бизнеса си?
01 Април
Може да стартираме отличен бизнес, да предлагаме отлични продукти и да продаваме на изгодни цени, но какво от това, ако никой не знае, че съществуваме? Как най-ефективно да популяризираме бизнеса си?