Здраве

Здраве

Как да поддържате отлична форма без да спазвате диети, как да живеете здравословно, как да пощадите здравето си - това и още много различни съвети за вашето здраве. Трикове и методи за пречистване на организма, на съзнанието, на тялото. Съвети за здраве, които ще ви помогнат да се почувствате много по-добре.
Колко време се носят брекети?Колко време се носят брекети?Средният период на носене на брекети при децата е 1-1. 5 години, но все пак всичко е доста индивидуално. Колко време се носят брекети?
Какво е озонотерапия?Какво е озонотерапия?Въпреки нарастващата популярност, озонотерапията все още е сравнително нова процедура и не много хора са запознати с това, какво представлява тя. Какво е озонотерапията?
Етерични масла за успокоениеЕтерични масла за успокоениеЕтеричните масла имат редица полезни свойства. Ето кои са най-популярните етерични масла за успокоение, които ще ви помогнат да се освободите от натрупания стрес. Най-добрите успокояващи етерични масла.
Как се комбинират етеричните маслаКак се комбинират етеричните маслаСмесването на ароматни масла може да изглежда трудно, но всъщност не е точно така. Комбинирането на етеричните масла е строго индивидуално. Ето как може да смесите етеричните масла.
Потъмняване на зъбите - какво трябва да знаемПотъмняване на зъбите - какво трябва да знаемПричините, поради които зъбите могат да потъмняват, са много и най-различни. Ето някои от тях и какво да правите, ако забележите потъмняване на зъбите. Съвети при потъмняване на зъбите.
Лечебни свойства на здравецаЛечебни свойства на здравецаЗдравецът е една от най-разпространените билки, която познаваме по-скоро като цвете или цветна декорация, красяща двора или балкона. Кои са лечебните свойства на здравеца? Какво трябва да знаем за лечението със здравец?
Важни съвети при ухапване от кучеВажни съвети при ухапване от кучеТе може да са най-добрите приятели на човека, но все пак и кучетата са животни и могат да хапят. Каква е първата помощ при ухапване от куче. Какво е лечението на рана при ухапване от куче?
Как да не ни отичат краката лятотоКак да не ни отичат краката лятотоЛятно време все повече хора започват да се оплакват от отекли крака. Как да не ни отичат краката лятото? Ето някои съвети и начини, по които може да предотвратите отичането на краката през лятото.
Защо не мога да заспяЗащо не мога да заспяБезсънието може да бъде предизвикано от множество фактори. Вижте най-често срещаните причини за проблеми със съня. Защо не можете да заспите и какво може да направи, за да подобрите качеството на съня си.
Глицерин - ползи и приложениеГлицерин - ползи и приложениеИма едно вещество, което е толкова широко разпространено, че се намира във всяка аптека и достъпът до него е свободен. Това е глицеринът. Вижте какви са ползите и приложенията на глицерина. Факти за глицерина.