advice.bg»Статии»Здраве
Здраве

Здраве

Как да поддържате отлична форма без да спазвате диети, как да живеете здравословно, как да пощадите здравето си - това и още много различни съвети за вашето здраве . Трикове и методи за пречистване на организма, на съзнанието, на тялото. Съвети за здраве , които ще ви помогнат да се почувствате много по-добре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо кихаме?Защо кихаме?
08 Окт.
Има един интересен феномен, забелязан при хората - броят на прозяванията и на киханията при всеки човек е равен. Защо кихаме?
Първа помощ при алергия към мидиПърва помощ при алергия към миди
17 Септ.
Повечето основни хранителни алергии се развиват през детството, но алергията към миди прави изключение. Първа помощ при алергия към миди:
Какво е бисфенол А и как вреди?Какво е бисфенол А и как вреди?
27 Август
Поне 90 процента от населението на индустриалните държави е изложено на бисфенол А, който се открива при изследвания в урината. Колко опасно е това обаче и за какво става дума?
Какво е регресия в минал животКакво е регресия в минал живот
28 Юли
В зависимост от чувствата на човек относно съществуването на минали животи, регресията в минали животи може да бъде много терапевтична или може да изостри настоящите проблеми.
Как да излекувам цистит?Как да излекувам цистит?
17 Юли
Циститът е едно от най-известните възпаления на пикочния мехур. Той представлява състояние на възпалена лигавица на пикочния мехур, като основа на това заболяване се смята бактериална инфекция.
Вкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарятВкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарят
26 Юни
Повечето хора приемат езика като орган, който им спомага да различат различните вкусове и съответно да се насладят пълноценно на храната. Вкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарят?
Какво е графенов оксид и защо е вреденКакво е графенов оксид и защо е вреден
29 Май
Графенът и графеновият оксид са свързани и затова трябва да се обясняват заедно. Какво е графенов оксид и защо е вреден?
Кои са най-честите хранителни разстройстваКои са най-честите хранителни разстройства
25 Май
Хранителните разстройства по същество са психологически разстройства, които водят след себе си и физически болести. Много от тях, за съжаление, имат и фатален край.
Какво е Рейки?Какво е Рейки?
05 Май
Енергийните методи са по-малко познати на човечеството, тъй като се практикуват сравнително рядко. Пример за такъв рядък метод е Рейки. Вижте повече:
Дефицит на калциев флуорид - до какво водиДефицит на калциев флуорид - до какво води
10 Март
При жените недостигът на калциев флуорид масово се свързва с поява на целулит и стрии. С недостиг на калциев флуорид в организма не само че няма да изглеждате външно добре, но и няма да се чувствате добре.