advice.bg»Статии»Здраве»Депресия и стрес
Депресия и стрес

Депресия и стрес

Съвети за преодоляване на депресията и стреса - как да се справите с това тежко състояние. Съвети, с които да успеете да се преборите с депресията и да преодолеете стреса . Различни фактори могат да окажат негативно влияние върху психиката и емоциите ви, ще опитаме да ви помогнем да го преодолеете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за хипохондрициСъвети за хипохондрици
22 Ноем.
Хипохондрията е психично разстройство, което се изразява в прекомерно притеснение или загриженост за сериозно заболяване. Дори вие да не сте хипохондрици е добре да знаете как да помогнете на истински хипохондрик
Капките на д-р Бах - какво са и как помагатКапките на д-р Бах - какво са и как помагат
19 Окт.
Има връзка между емоционалното състояние на човек и неговото здраве. Какво са капките на д-р Бах и как помагат? Видове капки на Бах и при какви симптоми се препоръчват
Защо ми трепери окото?Защо ми трепери окото?
05 Окт.
Треперенето на окото е състояние, познато на всеки човек. Съществуват не едно и две поверия, свързани с треперенето на окото. Защо на практика окото ни трепери?
Прогонете следобедната умора без кафеПрогонете следобедната умора без кафе
02 Юни
Кафето е любима напитка на мнозина от нас, като се използва за ободряване не само сутринта след ставане, но и в следобедните часове, когато работният ден е напреднал и вече започваме да се чувстваме уморени.
Голямо Его – какви грешки допускаме?Голямо Его – какви грешки допускаме?
20 Май
Неотменна част от нашата индивидуалност е нашето Его. Зависи как и за какво го използваме. Какви са най-честите грешки, които допускаме по отношение на нашето Его? Ето ги и тях.
Негативни емоции – как да се преборим с тях?Негативни емоции – как да се преборим с тях?
20 Май
Ако страдате, ядосвате се или изпитвате ревност или сте подвластен на други негативни емоции, направете торта, нарисувайте картина, засадете дърво, напишете стих. Как да се борим с негативните емоции
Как да се справим с унижението?Как да се справим с унижението?
30 Април
Унижението е едно от най-ужасните и трудни за преодоляване чувства. Толкова по-трудно се справяме с него, колкото по-голямо е егото ни. Как да се справим с унижението?
За какво помага солната лампаЗа какво помага солната лампа
21 Април
Вероятно сте виждали солна лампа в магазин или в къщата на някой познат. Как да използваме солната лампа? За какво помага солната лампа?
Какво са транквилантите и кога се приематКакво са транквилантите и кога се приемат
16 Март
Безпокойството, тревожността и безсънието са състояния, които съпътстват живота на хората отдавна, но със забързването на ритъма на живот стават все по-често срещани. Какво са транквилантите и кога се приемат?
Какво е амигдалин и какви ползи имаКакво е амигдалин и какви ползи има
15 Януари
Смята се, че чувството на умора и повишеният имунен дефицит са симптоми за недостиг на В17 - амигдалин. Кои са храните, съдържащи ценния амигдалин. Здравословни ползи от амигдалин