advice.bg»Статии»Здраве»Здравни съвети
Здравни съвети

Здравни съвети

Ще опитаме да ви насочим към грижа за себе си с правилните здравни съвети . Съвети при различни заболявания, здравни проблеми и състояния. Здравни съвети за лечение чрез хомеопатия и народна медицина. Различни здравни практики. Всякакви съвети поддържане на добро здраве .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо кихаме?Защо кихаме?
08 Окт.
Има един интересен феномен, забелязан при хората - броят на прозяванията и на киханията при всеки човек е равен. Защо кихаме?
Първа помощ при алергия към мидиПърва помощ при алергия към миди
17 Септ.
Повечето основни хранителни алергии се развиват през детството, но алергията към миди прави изключение. Първа помощ при алергия към миди:
Какво е бисфенол А и как вреди?Какво е бисфенол А и как вреди?
27 Август
Поне 90 процента от населението на индустриалните държави е изложено на бисфенол А, който се открива при изследвания в урината. Колко опасно е това обаче и за какво става дума?
Вкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарятВкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарят
26 Юни
Повечето хора приемат езика като орган, който им спомага да различат различните вкусове и съответно да се насладят пълноценно на храната. Вкусовите рецептори на езика - колко са и за какво отговарят?
Какво е графенов оксид и защо е вреденКакво е графенов оксид и защо е вреден
29 Май
Графенът и графеновият оксид са свързани и затова трябва да се обясняват заедно. Какво е графенов оксид и защо е вреден?
Какво е Рейки?Какво е Рейки?
05 Май
Енергийните методи са по-малко познати на човечеството, тъй като се практикуват сравнително рядко. Пример за такъв рядък метод е Рейки. Вижте повече:
Дефицит на калциев флуорид - до какво водиДефицит на калциев флуорид - до какво води
10 Март
При жените недостигът на калциев флуорид масово се свързва с поява на целулит и стрии. С недостиг на калциев флуорид в организма не само че няма да изглеждате външно добре, но и няма да се чувствате добре.
Неподозирани причини за запекНеподозирани причини за запек
13 Февр.
Ако и вие се оплаквате от нередовен стомах и трудно изхождане, то трябва да се запознаете с някои неподозирани причини за запек.
Защо парацетамолът е вреден?Защо парацетамолът е вреден?
01 Февр.
Парацетамолът е широко използвано лекарство без рецепта за лечение на болка и намаляване на високата температура. Защо парацетамолът е вреден?
Как да понижим миостатинаКак да понижим миостатина
29 Януари
Миостатинът е протеин, който предотвратява растежа на мускулите, тонуса и силата на тялото. Много културисти и някои учени смятат, че понижаването на миостатина може да увеличи мускулното развитие, както и да предотврати. . .