Той и тя

Той и тя

Той и тя и отношенията помежду им - сложна материя, за която можем да изкажем мнение под формата на съвети. Интересни публикации за взаимоотношения между двама влюбени - комуникация, поведение, реакции в различни ситуации, проблеми и тяхното решаване. Той и тя - как да се запазят като едно цяло.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо той не иска деца?Защо той не иска деца?Нека разгледаме поради какви причини мъжете твърдят, че не са готови за деца, защото понякога зад подобни твърдения се крият и по-сериозни аргументи.
Какво да му подаря за 14 февруариКакво да му подаря за 14 февруариКакво да му подаря за 14 февруари? Подарък за мъж за Деня на влюбените. Подарък за 14 февруари. Какво да подарим на мъж за Свети Валентин?
Какво искат жените от мъжетеКакво искат жените от мъжетеНа въпроса какво искат жените от мъжете, вероятно всеки що-годе здравомислещ представител на силния пол би отговорил - всичко! Но подобно изказване би било далече от истината.
Как се сваля мъжКак се сваля мъжНай-ефективните начини да свалите желаният от вас мъж, не включват въртене на косата или говорене на откровени мръсотии. За да свалите мъж, ви трябва повечко женска енергия и малко хитрост
Страх от обвързване! Какво не ви е наредСтрах от обвързване! Какво не ви е наредОбвързване? Какво е това? Обвързването е способността да се обвържете с човек, работа или навик. Изпитвате ли страх от обвързване? Вижте какво не ви е наред.
Знаци, че Той иска да скъса с васЗнаци, че Той иска да скъса с васРаздялата с мъж може да е доста болезнена. Особено ако той планира да скъса с вас, но не ви го казва направо. Тук ще ви представим някои от най-често срещаните мъжки подходи, които показват че Той иска да скъса с вас.
Защо жените си падат по лоши момчетаЗащо жените си падат по лоши момчетаНякога питали ли сте се защо умните, красивите и успешните жени избират за свои партньори мъжете, които са садисти, нарциси и тирани? Нека видим някои причини, които обясняват защо жените си падат по лоши момчета.
Как да я запазишКак да я запазишВлюбваш се в нея и усещаш промяна. В началото на връзката всеки човек се чувства много несигурен и това е нормално. Но как да я запазиш. Вижте няколко съвета, които ще ви помогнат да задържите жената до себе си.
Как да го накараме да ни разкараКак да го накараме да ни разкараИмали сте прекрасна връзка, но в един момент чувствата ви към половинката са охладнели и искате да прекратите отношения. Ако не ви стиска да го направите, ето как да го накарате да ви разкара.
Как да я накараме да ни разкараКак да я накараме да ни разкараИмате приятелка, но от известно време връзката ви се е изчерпала и сега искате да я прекратите без излишни драми. Ако следвате тези съвети, със сигурност ще накарате приятелката си да ви разкара в най-кратък срок.