advice.bg»Статии»За дома»Почистване
Почистване

Почистване

Съвети за почистване на дома, на мебелите, на пода, на уредите, на банята и на всичко останали, което ви дойде на ум. Чистотата на заобикалящата ви среда е важна както за нея, така и за самите вас и вашето здраве. Лесни трикове и ценни съвети за почистване , които да приложите в ежедневието си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изчистя много мръсни плочки и фуги на подаКак да изчистя много мръсни плочки и фуги на пода
08 Ноем.
Как можете да почистите много мръсни плочки и фуги? Чистене на плочки и фуги с прахосмукачка. Домашни препарати за много мръсни плочки и фуги. Ето ви няколко трика, които да превърнат чистенето на плочките и фугите в. . .
Как да се справим с нашествието от хлебаркиКак да се справим с нашествието от хлебарки
01 Ноем.
И дори и да видите само една хлебарка в дома си, то бъдете сигурни, че в най-скоро време тя ще повика всичките си познати в своето ново леговище - вашият дом. Как можете да се справите с нашествието от хлебарки
Как да се отървем от дървенициКак да се отървем от дървеници
25 Окт.
Дървениците са позабравен, но упорит вредител в човешките домове. Много хора бъркат дървеницата с дървояда. Къде и защо се развъждат дървениците? Как да се отървем от тази напаст дървениците
Ефикасни средства за почистване на стъклаЕфикасни средства за почистване на стъкла
11 Август
За да се поддържа естетиката и практичността на прозорците и други стъклени повърхности в дома, е нужно регулярното им почистване. Колко често и с какви средства трябва да се поддържа чистотата на стъклата в жилището
Как се чисти филтър на пералняКак се чисти филтър на пералня
09 Август
Филтърът на пералянта трябва редовно да се почиства. Филтърът за боклук е малка тапа, в която попадат конци, власинки от дрехи, копчета, монети, дори флашки и други малки предмети. Как се чисти филтър на пералня
Как да направя домашен препарат за почистванеКак да направя домашен препарат за почистване
09 Август
Можете лесно и бързо да си приготвите домашни препарати за почистване, които да ви донесат също толкова обещаващи резултати, колкото тези на пазара. Как да си приготвите домашен препарат за почистване?
Как да направим екологичен препарат за съдомиялнаКак да направим екологичен препарат за съдомиялна
09 Юли
Наличието на домашно приготвен препарат е добра идея за всяка домакиня. Ето и простата рецепта за домашен препарат за съдомиялна.
Как да премахна миризма от хладилникКак да премахна миризма от хладилник
17 Май
Проблемът в неприятната миризма от хладилника е, че тя може да се окаже упорита, а източникът - трудно откриваем. В тези случаи съществуват няколко начина да се отървете от нежелания мирис от хладилника.
Натурални продукти за прането и пералнятаНатурални продукти за прането и пералнята
03 Април
Ако искате да включите натурален продукт към рутината за пране, това ще бъде чудесна идея. Ето някои натурални продукти за прането и пералнята.
Как се йонизира въздухът?Как се йонизира въздухът?
08 Март
Йонизацията е процес, който подобрява качествата и свойствата на въздуха. Какви ползи може да получи тялото от йонизацията? Йонизираният въздух стимулира червените кръвни клетки и те работят активно.