advice.bg»Статии»За дома»Почистване
Почистване

Почистване

Съвети за почистване на дома, на мебелите, на пода, на уредите, на банята и на всичко останали, което ви дойде на ум. Чистотата на заобикалящата ви среда е важна както за нея, така и за самите вас и вашето здраве. Лесни трикове и ценни съвети за почистване , които да приложите в ежедневието си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да почистваме мрежите за врати и прозорци?Как да почистваме мрежите за врати и прозорци?За съжаление мрежите за прозорци и врати задържат много прах, цветен прашец и насекоми, така че трябва да се почистват редовно. Колко често и как да почистваме мрежите за врати и прозорци?
Сапунена вода - всички приложенияСапунена вода - всички приложенияБихте се изненадали колко мултифункционално средство се оказва, че е най-обикновената сапунена вода. Става въпрос за разтворен във вода настърган или нарязан на ситно сапун. Вижте приложенията на сапунената вода
Как да се справите със запотяването на очилата ви?Как да се справите със запотяването на очилата ви?Без значение дали имате диоптрични или слънчеви очила, винаги можете да се сблъскате с проблема свързан със запотяването на стъклата. А вие сблъсквали ли сте се с изпотяването на стъклата и как се справяте с това?
Как да прeчистим въздуха у домаКак да прeчистим въздуха у домаПрeчистването на въздуха у дома не е никак сложно. Наред с редовното проветряване на жилището ви има и някои също добри и рационални решения за пречистване на въздуха вкъщи
Как се чисти загорялоКак се чисти загорялоНадали някой от нас обича да мие чинии, но когато става дума за силно загорели съдове вече говорим за истинска досада. Как се чисти загоряло? Как да почистим загорели съдове?
Как да предотвратим събирането на много прах вкъщиКак да предотвратим събирането на много прах вкъщиПрахът е често срещана причина за алергии и други проблеми със здравето. Колкото и да претриваме повърхностите в стаята си, прахът се появява отново и отново, а понякога си остава там, без да можем напълно да го почистим. Как да предотвратим праха?
Начини за намаляване на влагата у домаНачини за намаляване на влагата у домаВ домовете ни има някои места, които привличат влага и мухъл вследствие на различни фактори. Как да се справите с тях? Ето някои начини за намаляване на влагата у дома.
Трикове за по-ефективно сушене на прането в сушилняТрикове за по-ефективно сушене на прането в сушилняЗа да ви помогнем да изсушите още по-добре дрехите си със сушилня (и да спестите малко допълнително време и пари), ето няколко съвета за ефективно сушене на прането в сушилня
Премахване на неприятните миризми в кухнятаПремахване на неприятните миризми в кухнятаКухнята е една от стаите в дома ни, които често са източник на неприятни миризми. Премахване на неприятните миризми в кухнята с подръчни средства.
Как да почистите коминаКак да почистите коминаПочистването на комина саморъчно позволява на амбициозните, способни и добре оборудвани домашни майстори да спестят стотици левове годишно. Можем ли да почистим комина сами? Съвети при почистване на комина.