Почистване

Почистване

Съвети за почистване на дома, на мебелите, на пода, на уредите, на банята и на всичко останали, което ви дойде на ум. Чистотата на заобикалящата ви среда е важна както за нея, така и за самите вас и вашето здраве. Лесни трикове и ценни съвети за почистване, които да приложите в ежедневието си.
Как се премахват лоши миризмиКак се премахват лоши миризмиКак да премахнете лошите миризми у дома? Има редица фактори, които ги причинят - как да се преборите с тях. Вижте нашите полезни съвети за справяне с лошите миризми в апартамента.
Съвети за пране на деликатни тъканиСъвети за пране на деликатни тъканиКакто подсказва самото име, деликатните тъкани изискват и деликатно изпиране. Тук ще ви покажем какви правила е необходимо да спазвате при прането им. Съвети за пране на деликатни тъкани.
Как да си направим домашен почистващ препаратКак да си направим домашен почистващ препаратКак да си направите домашен почистващ препарат от естествени средства, който не съдържат опасни химикали? Вижте нашите съвети за домашни почистващи препарати, които ще ви помогнат да почистите дома си.
Как се почистват бели кецове и маратонкиКак се почистват бели кецове и маратонкиЗа съжаление любимите ни бели кецове се цапат бързо. Как тогава да ги почистите? Вижте нашите съвети за почистване на бели маратонки. Няколко варианта за почистване на бели обувки, които ще ви бъдат от полза.
Кои дрехи трябва да се перат на ръка?Кои дрехи трябва да се перат на ръка?Ето кои дрехи трябва да се перат на ръка, а не в пералнята. Следвайте препоръките ни стриктно, ако не искате да извадите новия пуловер на мъжа ви с тройно по-малък размер от пералнята
Как да почистим фугите с подръчни средства?Как да почистим фугите с подръчни средства?Вероятно на всеки му се е случвало точно когато реши, че е дошло време фугите на плочките в банята, кухнята или коридора да бъдат почистени, да установи, че препаратът, предвиден за тази цел е свършил.
Как да почистим мазни петна от дрехите сиКак да почистим мазни петна от дрехите сиЩе посветим следните редове, за да ви покажем, че можете да използвате по-щадящи здравето ни домашни средства за почистване на мазни петна от дрехите си. Ето как да премахнем мазно петно от дреха
Ползи от оцета за здравето и домаПолзи от оцета за здравето и домаМакар в наши дни до голяма степен балсамовият оцет да е изместил нашенския ябълков оцет по употреба, няма да е никак зле отново да му отдадете полагаемото му се място в кухнята. И то не само за кулинарни цели.
Съвети за поддържане на цветните дрехиСъвети за поддържане на цветните дрехиИма някои тънкости при прането на дрехите, с които трябва да сте запознати. Тук ще насочим вниманието си конкретно към цветното пране с няколко съвета за поддържане на цветните дрехи.
Премахване на петна от засъхнала кръвПремахване на петна от засъхнала кръвПетната от кръв са едни от най-упоритите замърсявания. Те трябва да се почистват възможно най-бързо, за да не останат трайно върху повърхността, на която са. Когато това е невъзможно, петната засъхват и стават още по-трудни за почистване.