advice.bg»Статии»За дома»Домашен майстор
Домашен майстор

Домашен майстор

Откъде да намерите домашен майстор , който да се погрижи за повредата у дома - какъв домашен майстор ви трябва и как да подходите в различни ситуации, свързани с майстори, които може да извикате вкъщи. Всичко това и още - в нашите съвети за домашен майстор , които ще откриете тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да шумоизолирам прозорец?Как да шумоизолирам прозорец?Хиляди хора навсякъде по света усещат негативното влияние на високото ниво на шум в градовете и съответно ниската шумоизолация на дома им. Как да шумоизолирате прозорец?
Как сам да налепя плочкиКак сам да налепя плочкиПлочките в банята или кухнята са не само практичен, но и стилен материал. Как сам да налепя плочки? Как да си налепя плочки? Как се лепят плочки? Лепена на плочки у дома. Лепене на плочки без майстор.
Как да облечем диванаКак да облечем диванаМеките удобни мебели заемат централно място в малката всекидневна или в просторна зона за отдих. Декоративното покривало за диван ще помогне да актуализирате интериора. Как по друг начин може да облечете дивана си?
Как се поставя ламинат?Как се поставя ламинат?Поставянето на подови настилки е сложен и отнемащ време процес, който изисква значителни усилия. Преди да поставите ламината на пода, трябва да научите за всички нюанси на предстоящата работа.
Как се лепят тапетиКак се лепят тапетиЛепенето на тапети е един от най-простите видове довършителни работи. Въпреки това могат да се направят грешки. Придържайте се към тези прости, но много важни правила за лепене на тапети, за да ги избегнете.
Ценни съвети при претапициране на диванаЦенни съвети при претапициране на диванаПретапицирането на дивана е възможност не само да скриете дефектите на старите мебели, но и да им вдъхнете нов живот. Възползвайте се от нашите ценни съвети за претапициране на дивана.
С какво да запълня дупките по стенатаС какво да запълня дупките по стенатаАко имате дупки по стената, които се нуждаят от запълване, можем да помогнем с няколко идеи. Вижте с какво да запълните дупките по стената, ако смятате да го направите сами. Заличаване на дупките по стената.
Практични идеи как да преобразим дома без ремонтПрактични идеи как да преобразим дома без ремонтЕто няколко идеи, които ще ви помогнат да преобразите дома си за нула време. Без боядисване, без прахоляк и с минимум средства - преобразете дома си без ремонт.