advice.bg»Статии»За дома»Домашен майстор
Домашен майстор

Домашен майстор

Откъде да намерите домашен майстор , който да се погрижи за повредата у дома - какъв домашен майстор ви трябва и как да подходите в различни ситуации, свързани с майстори, които може да извикате вкъщи. Всичко това и още - в нашите съвети за домашен майстор , които ще откриете тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кое работи срещу комариКое работи срещу комари
27 Юли
Буквално е наложително да потърсите начини, чрез които да се отървете от досадните комари летните месеци. Ето няколко работещи метода, с които да се избавите от комарите през лятото.
За какво и как се използва винтоверт?За какво и как се използва винтоверт?
04 Юли
Винтоверт е задължителна част от инструментариума на всеки майстор, бил той професионалист или любител. С винтоверт може да се разпробие дупка, за да се постави там друг елемент. В този смисъл винтовертът прилича много на
Как се гледа водомерКак се гледа водомер
09 Юни
Как става отчитането в зависимост от вода на водомера? Отчитане на стрелкови водомер. Отчитане на комбиниран водомер с черни и червени цифрови ролки и една червена стрелка
Съвети и тънкости при лепене на тапетиСъвети и тънкости при лепене на тапети
08 Февр.
Предстои ви ремонт и сте избрали да освежите помещението с тапети? Ето няколко съвета, които могат да ви бъдат полезни при слагането на тапети. Съвети и тънкости при лепене на тапети
Циклене на паркет - важно да знаетеЦиклене на паркет - важно да знаете
18 Април
Дори ако се грижите добре за вашия паркет, то това няма да ви избави от задължителното му циклене. При тази процедура се използват основно два начина, а именно механичното циклене или ръчно.
Как да шумоизолирам прозорец?Как да шумоизолирам прозорец?
17 Април
Хиляди хора навсякъде по света усещат негативното влияние на високото ниво на шум в градовете и съответно ниската шумоизолация на дома им. Как да шумоизолирате прозорец?
Как сам да налепя плочкиКак сам да налепя плочки
11 Март
Плочките в банята или кухнята са не само практичен, но и стилен материал. Как сам да налепя плочки? Как да си налепя плочки? Как се лепят плочки? Лепена на плочки у дома. Лепене на плочки без майстор.
Как да облечем диванаКак да облечем дивана
28 Ноем.
Меките удобни мебели заемат централно място в малката всекидневна или в просторна зона за отдих. Декоративното покривало за диван ще помогне да актуализирате интериора. Как по друг начин може да облечете дивана си?
Как се поставя ламинат?Как се поставя ламинат?
27 Ноем.
Поставянето на подови настилки е сложен и отнемащ време процес, който изисква значителни усилия. Преди да поставите ламината на пода, трябва да научите за всички нюанси на предстоящата работа.
Как се лепят тапетиКак се лепят тапети
24 Окт.
Лепенето на тапети е един от най-простите видове довършителни работи. Въпреки това могат да се направят грешки. Придържайте се към тези прости, но много важни правила за лепене на тапети, за да ги избегнете.