Advice.bg»Статии»Хранене»Отслабване
Отслабване

Отслабване

Съвети за отслабване - може би най-търсените. Как да се отървете от излишното тегло? Нужно ли е да спазвате диета или може да спрете до преминаване към по-здравословно меню и по-добра физическа активност. Как да направите, за да влезете във форма - съвети за отслабване , които ще ви послужат в борбата с излишните килограми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е фастингКакво е фастинг
04 Ноем.
Фастинг е т. нар. гладуване, което цели намаляване на теглото. По-познато като intermittend fasting, има много варианта на фастинг режими, но тук ще ви запознаем с най-известните.
Как да свалим натрупаните през зимата килограми?Как да свалим натрупаните през зимата килограми?
20 Май
Ако и вие искате лесно да свалите натрупаните през зимата килограми, тогава запомнете тези седем правила. И не се вманиачавайте на тази тема, лишавайки се от многото полезни храни, които са богати на важните витамини и минерали
Как се приема Л-Карнитин (L-Carnitine)Как се приема Л-Карнитин (L-Carnitine)
04 Май
Често желанието за отслабване води до магазина за спортно хранене в отдела с Л-карнитин. Използването на спортни добавки, без да знаете техните ефекти. е безотговорно. Как се приема Л-карнитин и какво трябва да знаете за него?
Защо не мога да отслабнаЗащо не мога да отслабна
11 Март
Когато се подложите на диета и отслабвате, тялото ви често се бори да си върне килограмите. Защо не мога да отслабна? Това е обичаен въпрос, когато борбата с килограмите не стига до никъде.