Advice.bg»Статии»Хранене»Здравословно Хранене
Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Различни съвети за здравословно хранене - как да промените режима си по този начин, кои са продуктите, от които може да си набавите ценните за организма и тялото вещества. Здравословно хранене и фитнес. Отслабване само със здравословно хранене .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Безопасни ли са изкуствените подсладители?Безопасни ли са изкуствените подсладители?
29 Март
Изкуствените подсладители се използват, за да се подсладят напитки и храни и да се избегне захарта. И точно тук изниква въпросът колко безопасни са изкуствените подсладители?
Как да избирате винаги прясна хранаКак да избирате винаги прясна храна
22 Март
Предлагаме ви нашите съвети за потребители, които ще ви помогнат да изберете винаги прясна храна. Ето как да избирате винаги риба, месо, масло, зеленчуци или плодове
Кои са най-ароматните чайове?Кои са най-ароматните чайове?
08 Януари
Какво по-хубаво от чаша ароматен следобеден чай, особено ако времето навън е студено и негостоприемно, нали? Е, да, но всъщност си има причина някои чайове да са толкова по-ароматни от други.
Кои са най-добрите източници на протеини?Кои са най-добрите източници на протеини?
26 Дек.
Обикновено прибягваме до протеините, когато искаме да свалим излишните килограми от теглото си. Кои са най-добрите източници на протеини?
Кои са течните калорииКои са течните калории
21 Дек.
Коварните невидими течни калории. Невидимите калории най-често се намират в газираните напитки и соковете. Как да контролирате приема на течни калории
Какво е кефир и за какво е полезен?Какво е кефир и за какво е полезен?
15 Дек.
Кефирът е ферментирала млечна напитка с гъста консистенция, с вкус, подобен на киселото мляко. Кефир е една от най-полезните напитки, които има общо укрепващо действие. Какви са ползите на кефира?
Златни съвети за здравословно храненеЗлатни съвети за здравословно хранене
04 Септ.
Здравословното хранене до голяма степен се основава на количеството калории, които приемате. То трябва да е съобразено с нивата на вашата активност през деня.
Трябва ли децата да ядат яйца всеки денТрябва ли децата да ядат яйца всеки ден
03 Юни
Яйцата са вкусна и питателна храна, съдържаща протеини, здравословни мазнини и редица други полезни хранителни вещества. Каква е връзката между яйцата и холестерола? Да ядем ли яйца всеки ден?
Как да познаем качествените плодове и зеленчуци на пазараКак да познаем качествените плодове и зеленчуци на пазара
25 Април
Какво да правят по-неопитните по пазарите, за да извършат правилната покупка и да изберат качествен зарзават ? Ето и някои съвети как да изберете наистина качествени плодове и зеленчуци.
Храни при хипотиреоидизъмХрани при хипотиреоидизъм
05 Април
Ако се опитате да използвате храни от разрешения списък при хипотиреоидизъм за ежедневната си диета, вероятността от прогресия на хипотиреоидизма намалява. Позволени храни при хипотиреоидизъм