Спорт

Спорт

Спортът е здраве и ако практикувате някакъв, със сигурност го знаете. Предлагаме ви различни спортни съвети - към какъв спорт да се насочите според уменията и способностите си, подходящи аксесоари за него, време, в което да го практикувате, съчетанието му с други видове спорт и прочие.
Тичането: преди или след силовите тренировки?Тичането: преди или след силовите тренировки?Имаме обща представа как трябва да изглежда една тренировъчна програма. Нямам обаче отговор на въпроса тичането преди или след силовите тренировки трябва да бъде. Вижте какво казват специалистите по въпроса.
Как да изгорим мазнините в долната част на коремаКак да изгорим мазнините в долната част на коремаКак да изгорите мазнините в долната част на корема - въпрос, който много дами си задават. Вижте нашите съвети за отслабване в тази област. Как да се отървете от излишните мазнини в долната част на корема.
Най-добрите упражнения за крака и дупеНай-добрите упражнения за крака и дупеЕто няколко прости, но ефективни упражнения за крака и дупе, с които имате мечтани крака и дупе. Ефективни упражнения за стегнати крака и дупе, които може да правите у дома.
Колко време отнема изграждането на мускулна масаКолко време отнема изграждането на мускулна масаАко тренирате редовно, вероятно вече знаете, че силовите тренировки са важна част от рутината ви. Вдигането на тежести обикновено е по-трудно от кардио тренировките. Колко време отнема изграждането на мускулна маса?