Двор и градина

Двор и градина

Съвети за поддържане на красиви двор и градина - ако имате възможност да живеете сред зеленина, сте късметлии. Оползотворете максимално пространството в двора или градината си, разбира се като прочетете някой от нашите съвети за това. За двор и градина , които да придобият образцов вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо листата пожълтяват?Защо листата пожълтяват?
24 Септ.
Да проследим промяната на цвета на листата през сезоните, като отговорим на въпроса: защо листата на дърветата пожълтяват? От смяната на цвета на листата от зелен цвят постепенно избледнява, те пожълтяват, после потъмняват
Ползи от отглеждането на папрат у домаПолзи от отглеждането на папрат у дома
17 Септ.
Смята се, че папратът е едно от най-старите растения на Земята. Днес много хора отглеждат папрат в дома или в градината си. Ето какви са ползите от отглеждането на папрат у дома.
Храсти-джуджета, подходящи за вашата градинаХрасти-джуджета, подходящи за вашата градина
11 Септ.
Храсти-джуджета за вашата градина могат да бъдат намерени сред много видове широколистни и иглолистни храсти. Ето едни от най-подходящите храсти-джуджета, с които да аранжирате градината си.
Как да се справим с агресивни пчелиКак да се справим с агресивни пчели
20 Юли
Опитните пчелари смятат, че съществуват различни породи при пчелите, като някои от тях са мирни, другите са агресивни, а трети - агресивни. Как да се справим с агресивните пчели? Как да успокоим агресивните пчели?
Непретенциозни за отглеждане растенияНепретенциозни за отглеждане растения
10 Юли
Ако тепърва започвате да се занимавате с отглеждането на растения у дома, е хубаво да си вземете такива с по-малко изисквания. Ето кои са най-непретенциозни за отглеждане растения.
Как да отглеждаме седумКак да отглеждаме седум
28 Юни
Важно за седума е да е засаден на слънчево място. В случай, че го отглеждате като стайно растение, то поставете саксията му на прозорец с южен изглед. Вижте още съвети за отглеждането на седум.
Естествени начини за подхранване на почватаЕстествени начини за подхранване на почвата
28 Юни
В последните години органичната градина става все по-популярна, а методите, които използваме за продукцията са важни за нашето здраве и за здравето на планетата ни. Естествени начини за подхранване на почвата.
Как да се грижим за божуриКак да се грижим за божури
27 Май
Кое е любимото цвете на холивудските звезди Гуинет Полтроу и Дрю Баримор? Точно така - божури. Това цвете е възхитително, а с годините популярността му не избледнява. Засаждане и отглеждане на божури
Какво е мулчиранеКакво е мулчиране
18 Май
Мулчирането е селскостопански процес, с който може да се регулират водните и също така въздушните режими на повърхността на почвата. С помощ на мулчирането може да се постигне по-добра плодовитост на растенията, както и
Съвети за отглеждането на кротон у домаСъвети за отглеждането на кротон у дома
15 Май
Кротонът е едно от най-забележителните декоративни стайни растения. В домашни условия се отглежда като саксийно растение. Вижте нашите съвети за правилно отглеждане на кротон у дома. Грижи за кротон.