Отглеждане на цветя

Отглеждане на цветя

Винаги е приятно, когато у дома ухае на цветя. Ако и вие сте на това мнение и се занимавате с отглеждане на цветя вкъщи, имаме някои съвети за вас. Как да се грижите за цветята - садене, поливане, торене, мерки срещу вредители, необходимо количество светлина и всичко останало за правилното отглеждане на цветята.
Как да отглеждаме седумКак да отглеждаме седумВажно за седума е да е засаден на слънчево място. В случай, че го отглеждате като стайно растение, то поставете саксията му на прозорец с южен изглед. Вижте още съвети за отглеждането на седум.
Как да се грижим за божуриКак да се грижим за божуриКое е любимото цвете на холивудските звезди Гуинет Полтроу и Дрю Баримор? Точно така - божури. Това цвете е възхитително, а с годините популярността му не избледнява. Засаждане и отглеждане на божури
Съвети за отглеждането на кротон у домаСъвети за отглеждането на кротон у домаКротонът е едно от най-забележителните декоративни стайни растения. В домашни условия се отглежда като саксийно растение. Вижте нашите съвети за правилно отглеждане на кротон у дома. Грижи за кротон.
Кои цветя издържат на слънцеКои цветя издържат на слънцеАко градината ви е изложена на пряка слънчева светлина, трябва да засадите растения, които обичат слънцето. Вижте кои са издръжливите на слънце цветя. Нашите предложения от устойчиви на слънце растения.
Как да се грижим за лилиумиКак да се грижим за лилиумиЛилиумът може да се отглежда както в градината, така и у дома - в саксия. Ето какво трябва да знаете за отглеждането на лилиум. Особености в грижите за лилиум в домашни условия и в градината.
Най-разпространените стайни видове растенияНай-разпространените стайни видове растенияТова са най-разпространените стайни видове растения, които се отглеждат лесно и не предявяват кой знае какви претенции. Така че, ако искате да си вземете цвете в саксия, вижте кои са най-популярните стайни растения.
Лесно ли се гледа хлорофитумЛесно ли се гледа хлорофитумХлорофитумът е растение, което е познато и като зелена лилия. Използва се масово за декорация именно защото е лесно за отглеждане
Съвети за отглеждане на сукулентиСъвети за отглеждане на сукулентиСукулентите са изключително елементарни за отглеждане растения, защото не изискват много грижи и условията, които са им необходими са лесно изпълними.
Как да разберем, че цветето страда от липса на вода?Как да разберем, че цветето страда от липса на вода?Градинарството може да се превърне в хоби за вас, което да развиете и в истинско изкуство. Ние бихме се радвали на всяка едно растение, отгледано от нашите читатели, и бихме ви насърчавали в усилията ви.
Как да отглеждаме алое у дома?Как да отглеждаме алое у дома?Няма как да не сте срещали името Алое Вера. Редовно присъства в етикетите на всякакви козметични продукти. Как можем да си отгледаме у дома?