Advice.bg»Статии»Двор и градина»Съвети за фермери
Съвети за фермери

Съвети за фермери

Когато сте избрали природата пред града, вероятно не само личният живот, но и работата ви ще е свързана с нея. Тук ви предлагаме всякакви съвети за фермери - за отглеждане и грижа за животни и растителност, за обработване на земя, както и за всичко, което ви дойде на ум. Съвети за фермери , с които да разработите дейността си ефективно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да прогоним змиитеКак да прогоним змиите
11 Окт.
Все пак надали има някой, който би се зарадвал да се натъкне на змия, отивайки на почивка на вилата си. За да си спестите подобна изненада, е най-важно да. . .
Как да пречистим дъждовна вода в резервоарКак да пречистим дъждовна вода в резервоар
14 Септ.
При събиране на дъждовна вода или изпомпване на вода от земята с цел човешка консумация е необходима допълнителна система за пречистване. Начини за пречистване на вода от резервоар
Защо е важно да пазим природата чистаЗащо е важно да пазим природата чиста
30 Март
Защо е важно да пазим нашата природа чиста? Земята е нашият дом, ние живеем тук и трябва да пазим дома си. Отговорни сме за нашето здраве, за животните, за растенията, за нашите бъдещи поколения.
Колко дълго и бързо растат гъбитеКолко дълго и бързо растат гъбите
07 Януари
В природата има 5 царства -растения, животни, бактерии, вируси и гъби. Дълго време последните са смятани за растения, но истината е, че от функционална гледна точка те са по-близо до животните. Колко дълго и бързо растат гъбите?
Средства за прогонване на комарите от двораСредства за прогонване на комарите от двора
20 Ноем.
Ще изброим най-подходящите за прогонване на комари от двора растения, средства и продукти. Срещу комари добре действат оцет, утайка от кафе, приспособления срещу комари
Какво е биодинамика и биодинамичен календарКакво е биодинамика и биодинамичен календар
08 Окт.
Ако трябва да бъде дефинирано понятието биодинамика, то това е наука за силите, които движат живота ни, зачитайки основните принципи, по които работи природата. Какво е биодинамика, биодинамичен календар и земеделие
Как да се справим с агресивни пчелиКак да се справим с агресивни пчели
20 Юли
Опитните пчелари смятат, че съществуват различни породи при пчелите, като някои от тях са мирни, другите са агресивни, а трети - агресивни. Как да се справим с агресивните пчели? Как да успокоим агресивните пчели?