Двор и градина

Двор и градина

Съвети за поддържане на красиви двор и градина - ако имате възможност да живеете сред зеленина, сте късметлии. Оползотворете максимално пространството в двора или градината си, разбира се като прочетете някой от нашите съвети за това. За двор и градина , които да придобият образцов вид.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за премахване на листни въшкиСъвети за премахване на листни въшки
06 Май
Листните въшки атакуват растенията внезапно. Често по градински култури се откриват следи от листни въшки. Освен това може да се появят не само на открит терен, но и в оранжерия. Как да преборим листните въшки
Лесно ли се гледа хлорофитумЛесно ли се гледа хлорофитум
25 Април
Хлорофитумът е растение, което е познато и като зелена лилия. Използва се масово за декорация именно защото е лесно за отглеждане
Съвети за начинаещи градинариСъвети за начинаещи градинари
16 Април
Купили сте си къща и не знаете какво да правите с двора? Искате да се занимавате с градинарство? Не знаете как да започнете? Вижте тези безц3енни съвети за начинаещи градинари
Съвети за отглеждане на сукулентиСъвети за отглеждане на сукуленти
15 Април
Сукулентите са изключително елементарни за отглеждане растения, защото не изискват много грижи и условията, които са им необходими са лесно изпълними.
Как да разберем, че цветето страда от липса на вода?Как да разберем, че цветето страда от липса на вода?
10 Април
Градинарството може да се превърне в хоби за вас, което да развиете и в истинско изкуство. Ние бихме се радвали на всяка едно растение, отгледано от нашите читатели, и бихме ви насърчавали в усилията ви.
Как да отглеждаме алое у дома?Как да отглеждаме алое у дома?
07 Април
Няма как да не сте срещали името Алое Вера. Редовно присъства в етикетите на всякакви козметични продукти. Как можем да си отгледаме у дома?
Как да се грижим за хортензияКак да се грижим за хортензия
31 Март
Хортензиите ни радват с уникалницветове, които се отличават с дълготрайност на цъфтене и красиви, нежни окраски. Те са многогодишен храст, който в зависимост от вида, достига различна височина от един до два, а някъде – дори до четири метра.
Как се гледа орхидеяКак се гледа орхидея
12 Март
Орхидеята е едно от най-красивите цветя. Всеки, който е имал орхидея вкъщи, може да го потвърди. Много хора не си вземат, защото се страхуват, че отглеждането на орхидея е сложно. Това обаче далеч не е така.
Кои са най-честите болести по цветятаКои са най-честите болести по цветята
11 Март
Цветята също страдат от болести. Кои са най-разпространените болести по цветята? Вижте за какво трябва да внимавате при отглеждането на цветя.
Засаждане и грижи за кокичетаЗасаждане и грижи за кокичета
11 Март
Кокичетата се показват още преди пролетта официално да е дошла. Кога се засаждат кокичетата? Как да се грижим за кокичетата?