Училище

Училище

Съвети при постъпване в ново училище . Съвети за родители, чието дете започва училище - внимание, домашни, уроци. Как да се справите с трудна ситуация в училище - за деца и родители. Съвети, които ще ви помогнат да бъдете по-спокойни за детето си, докато то е на училище .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методът МонтесориМетодът Монтесори
28 Окт.
Училищата на Монтесори се срещат в почти всеки град. Основни принципи на метода Монтесори. За кого е системата Монтесори? Предимства и недостатъци на системата Монтесори.
Първа помощ при тормоз в училищеПърва помощ при тормоз в училище
06 Април
Тормозът в училище е сериозен проблем, нуждаещ се от навременни мерки. Вижте нашите съвети за оказване на първа помощ при тормоз в училище, стига да разберете, че такъв е налице около вашето дете.
Как се пише есе?Как се пише есе?
27 Март
Терминът есе има френски произход, идва от думата essai и означава опит, експеримент. Това значи в него да се изложи личната гледна точка по някакъв проблем, мислите, чувствата и позицията, породени от опита от живота и прочетеното в книгите.
Съвети при избор на училище за дететоСъвети при избор на училище за детето
23 Март
Предлагаме ви 3-те най-важни критерии, според които трябва да избирате училище на детето си. Естествено, говорим за седмокласниците, защото поради районирането за малките ни дечица вече нямаме почти никакъв избор