Пералня и Сушилня

Пералня и Сушилня

Ако сте изправени пред избор, свързан със закупуване на пералня и сушилня - тук ще прочетете полезни съвети за тези неизменни помощници в домакинството. Какви са предимствата на сушилнята, дали да си вземете 2 в 1 пералня със сушилня. Съвети за поддръжка, почистване, ремонт, монтаж на уредите и други.
Как да изберем пералня със сушилня?Как да изберем пералня със сушилня?Съвременните перални са многофункционални, те едновременно изпират и изстискват прането. Едва след това трябва да го изсушите. Как да изберем пералня със сушилня?
Защо прането мирише след сушилняЗащо прането мирише след сушилняМного домакини се озадачават как прането, дори след използването на балсами, аромати и омекотители, може да остане с неприятна миризма след изваждането му от сушилнята. Практиката показа, че ако. . .
На каква температура се перат различните дрехи?На каква температура се перат различните дрехи?Пералните имат различни режими на пране, а можете и прецизно да изберете температурата за пране ръчно. Ако не сте сигурни на каква температура се перат различните дрехи - прочетете тук.