advice.bg»Статии»Електро»Други електроуреди
Други електроуреди

Други електроуреди

Днес електроуредите заемат главна роля за ежедневието ни - с тях то преминава по-лесно. Има какви ли не електроуреди , създадени с цел отменяне на човешката работа и по-бързо и лесно справяне с въпросната ситуация - готвене, чистене и т.н. Съвети за боравене с други електроуреди , за да не се лишавате от личния си комфорт.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо батерията на телефона ми пада толкова бързоЗащо батерията на телефона ми пада толкова бързо
13 Януари
Причините батерията да пада бързо могат да са всякакви – от прекомерно използване, до множество отворени приложения, до остаряване на самата батерия. Как да предотвратим бързото падане на батерия?
Защо кафемашината не прави каймак?Защо кафемашината не прави каймак?
15 Април
Защо кафемашината не прави каймак? Ако млякото в стомната изобщо не се движи или се върти, но не се превръща в гъста пяна дори след минута, това е сигурен признак за повреда на една от частите на кафемашина
Съвети при избора на конвекторСъвети при избора на конвектор
27 Януари
Добър вариант при избор на уред за отопление на електричество се явява конвекторът. Чрез нагревател конвекторът затопля целия обем на въздуха в стаята, като по този начин
Колко харчи акумулиращата печка и духалка?Колко харчи акумулиращата печка и духалка?
24 Януари
За да се открие оптималното отопление, трябва да се определи за какъв период от денонощието е необходимо отопляване на помещенията. И също - колко харчи акумулиращата печка и духалка?
Колко харчи един конвектор?Колко харчи един конвектор?
21 Януари
Колко харчи един конвектор? Всичко зависи и от индивидуалните ви условия, като например колко голямо е помещението, има ли изолация и други фактори, които пряко влияят на енергопотреблението на конвектора.