Домашни любимци

Домашни любимци

Домашният любимец е като член от семейството. Трябва да се грижите за него подобаващо, а за да стане това, разбира се е необходимо да знаете как. Предлагаме ви различни съвети за домашни любимци, които ще ви бъдат полезни при отглеждането на вашия - според вида и породата му.
Най-тихите породи кучетаНай-тихите породи кучетаКои са най-тихите породи кучета? Някои кучета са много шумни, особено вечер. Ние ще ви запознаем с много тихи породи кучета.
Породи кучета за апартаментПороди кучета за апартаментКои са най-подходящите породи кучета за апартамент? В днешно време е трудно да гледате домашен любимец в тесен дом. Кои са кучетата за апартамент?
Грижи при отглеждане на червенобуза костенуркаГрижи при отглеждане на червенобуза костенуркаЧервенобузите костенурки все по-често биват избирани за домашен любимец. Как да се грижим за червенобуза костенурка? Какво трябва да знаем за отглеждането на червенобузата костенурка?
Какво да правим, ако кучето глътне предметКакво да правим, ако кучето глътне предметКакво да правим, ако кучето глътне нещо? Кучетата са много любопитни животни. Какви са признаците, че кучето е глътнато нещо?
Как да дисциплинираме кучето?Как да дисциплинираме кучето?Как да дисциплинираме кучето? Не е чак толкова трудно да се дисциплинира кучето. Важно е да знаете някои съвети при дисциплиниране на кучето.
Породи кучета, които много мразят коткиПороди кучета, които много мразят коткиЗнаем, че някои котки и кучета могат да съжителстват хармонично под един покрив. Но някои кучета мразят котки. Кои породи кучета много мразят котки?
Котките ядат ли змииКотките ядат ли змииКотките ядат ли змии? Ако котката ви е хванала змия, то трябва ли да се тревожите и опасно ли е това за животното? Разбира се, че като отговорен стопанин, няма как да не ви вълнува това дали котките ядат змии.
Как да успокоим кучето при заря и буряКак да успокоим кучето при заря и буряКак да успокоим кучето при заря и буря? Слухът на кучето е 4 пъти по-силен от този на хората. Когато навън има буря, заря или друг силен шум, много кучета изпадат в състояния на страх. Как да успокоим кучето?
Породи кучета, които нямат против да са сами вкъщиПороди кучета, които нямат против да са сами вкъщиМного кучета не обичат да седят сами вкъщи. Скучаят и правят бели. Но не и тези от нашия списък. Вижте кои породи кучета нямат проблем да стоят сами вкъщи?
Как да махнем кърлеж от кучеКак да махнем кърлеж от кучеКак да махнем кърлеж от куче? Кучетата са животни, които се разхождат по няколко пъти на ден, като колкото и да ги пазите, те пак могат да хванат кърлеж. Как се маха кърлеж от куче?