Други животни

Други животни

Съвети за отглеждане и грижа за други животни , различни от домашните. Може би се занимавате със селскостопански животни за отглеждане на собствена продукция или се нуждаете от съвет относно някакви други животни - тук ще ги откриете. Запознайте се отблизо с другите животни - онези, които не всеки би могъл да гледа у дома.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво трябва да знаем за чаплитеКакво трябва да знаем за чаплите
11 Септ.
На всички е известна легендата за птицата феникс, която се ражда от собствената си пепел и е символ на безсмъртието и прераждането. През вековете въпросът какъв вид птица е фениксът, продължава да вълнува умовете на хората.
Какво ядат мини прасенцатаКакво ядат мини прасенцата
14 Май
Любимото занимание на мини прасенцето е да си хапва обилно. Вижте кои са храните, които може да давате на своя любимец. Какво ядат мини прасенцата и какво е забранено да им давате. Съвети за хранене на мини прасенце.
Какво трябва да знаем при отглеждането на домашно порче?Какво трябва да знаем при отглеждането на домашно порче?
28 Април
Поровете са сладки, игриви, средно големи животни. Какво трябва да знаем при отглеждането на домашно порче?
Какво ядат хамстерите?Какво ядат хамстерите?
27 Април
С какво да храните хамстерите? Съществуват доста забранени за хамстери продукти, които могат дори да са изключително опасни за гризачите. Полезни храни за хамстери
Хамстерите къпят ли се?Хамстерите къпят ли се?
24 Април
Хамстерите са едни от най-симпатичните и дружелюбни домашни животни. Поради сухия климат, в който хамстерите живеят в природата, гризачите не понасят добре водните процедури.