Домашни любимци

Домашни любимци

Домашният любимец е като член от семейството. Трябва да се грижите за него подобаващо, а за да стане това, разбира се е необходимо да знаете как. Предлагаме ви различни съвети за домашни любимци , които ще ви бъдат полезни при отглеждането на вашия - според вида и породата му.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво ядат хамстерите?Какво ядат хамстерите?
27 Април
С какво да храните хамстерите? Съществуват доста забранени за хамстери продукти, които могат дори да са изключително опасни за гризачите. Полезни храни за хамстери
Хамстерите къпят ли се?Хамстерите къпят ли се?
24 Април
Хамстерите са едни от най-симпатичните и дружелюбни домашни животни. Поради сухия климат, в който хамстерите живеят в природата, гризачите не понасят добре водните процедури.
Каква порода куче да си взема?Каква порода куче да си взема?
14 Април
Ако сте решили, че кучето е домашният любимец, от когото имате нужда, ето няколко съвета как да изберете подходящата порода куче. Защо искам куче? Чистокръвно куче или не? Някои особености на породите кучета
Повръщане при кучетатаПовръщане при кучетата
10 Април
Животните също могат да имат здравословни проблеми. В този ред да мисли - какво да правите, ако кучето ви повръща? Разберете възможните причини за повръщане при кучето и как да му окажете първа помощ.
Съвети при отглеждането на пинчерСъвети при отглеждането на пинчер
25 Март
Отглеждането на куче, по-специално грижата за пинчер, не е лесна задача. В следващите редове вижте някои съвети за отглеждането на кучета от тази порода.
Съвети при отглеждането на ротвайлерСъвети при отглеждането на ротвайлер
13 Март
Кучетата от порода Ротвайлер са много дружелюбни и смели. Може да им вярвате, че ще ви бъдат приятели, че ще ви обичат. С правилния вид обучение, тази порода кучета могат да бъдат добър придружител през целия живот.
Съвети при отглеждането на мопсСъвети при отглеждането на мопс
10 Март
Мопсът е една от породите, които изглеждат сякаш са изпълнени с емоция. Тези малки кученца имат сбръчкани лица и свити опашки. Но има някои неща, за които трябва да сте наясно, ако искате да гледате този сладък домашен любимец.
Съвети при отглеждането на лабрадорСъвети при отглеждането на лабрадор
02 Март
Лабрадорът, който произхожда от Канада, е най-популярната порода кучета в Съединените щати. Какви грижи трябва да полагаме при отглеждане на лабрадор?
Съвети при отглеждането на немска овчаркаСъвети при отглеждането на немска овчарка
24 Февр.
Смело, лоялно, изключително податливо на тренировки, кучето от порода немска овчарка оглавява списъка като водещо полицейско, охранително и военно куче.