Advice.bg»Статии»Мода»Съвети за дрехи
Съвети за дрехи

Съвети за дрехи

Кои са подходящите комбинации дрехи, които може да носите на обществено място? Как да се облечете в офиса, на изискана вечеря или за кино с приятели? Тези и още други съвети за дрехи , с които ще ви помогнем да подобрите личния си стил. Не е важно дрехите да са скъпи, а да са съчетани правилно, защото тогава визията няма цена. Научете как да го правите с нашите съвети за дрехи .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да вържем вратовръзката най-бързо?Как да вържем вратовръзката най-бързо?
27 Март
Как да вържем вратовръзката най-бързо? Ако сте мъж, ще ви бъде полезно да разберете, а ако сте жена ще бъдете подготвена на помогнете на мъжа си във всеки един момент. Бързо връзване на вратовръзка.
Как правилно да съхраняваме дрехите?Как правилно да съхраняваме дрехите?
18 Януари
Сезоните се сменят неусетно, а така ние постоянно сменяме и нашия гардероб. Но как да съхраняваме правилно дрехите си? Когато съхранявате правилно дрехите си, ще им се радвате по-дълго.
Как да щамповаме тенискаКак да щамповаме тениска
21 Ноем.
Напълно възможно е да направите щампа върху тениска, блуза или други дрехи със собствените си ръце у дома. Ето няколко начина да щамповате тениска.
Как да се облека за Нова годинаКак да се облека за Нова година
10 Септ.
По отношение на облеклото за Нова Година не ви е необходим някакъв специален дрес код. Все пак предлагаме някои полезни съвети при избора на новогодишно облекло.
Как се прави възел на вратовръзкаКак се прави възел на вратовръзка
09 Юни
Това е най-лесният начин да си вържете вратовръзка. Използвайте го всеки път, когато имате нужда. Вратовръзката е необходим аксесоар, ако искате да придадете по-строго официален вид
Как се носи мъжка риза?Как се носи мъжка риза?
18 Февр.
Ако искате да сте винаги стилни и да изглеждате великолепно, тогава е добре да знаете основните правила на мъжката мода и етикета при комбинирането на дрехите ви с другите детайли в гардероба.