Мода

Мода

Всякакви модни съвети, които ще ви помогнат да подобрите стила и визията си. Съвети за освежаване на гардероба, съвети за пазаруване, модни тенденции. Всичко, което ви интересува, свързано с мода.
Как да изберем официална рокля?Как да изберем официална рокля?Всяка жена иска да изглежда неотразимо във всяка една ситуация и това е напълно нормално. За да сте принцесата на всяко едно събитие, трябва да изберете най-подходящата официална рокля.
Как да щамповаме тенискаКак да щамповаме тенискаНапълно възможно е да направите щампа върху тениска, блуза или други дрехи със собствените си ръце у дома. Ето няколко начина да щамповате тениска.
Как да се облека за Нова годинаКак да се облека за Нова годинаПо отношение на облеклото за Нова Година не ви е необходим някакъв специален дрес код. Все пак предлагаме някои полезни съвети при избора на новогодишно облекло.
Как да се облечем за кръчмаКак да се облечем за кръчмаКогато ви предстои посещение на кръчма, е най-добре да проучите какъв тип е съответната кръчма. Най-добрият начин за обличане при посещение на кръчма е като спазвате наложилия се от десетилетия. . .
Как да отпусна обувкиКак да отпусна обувкиКупувате си нови обувки, но те се оказват твърде тесни стегнати? - Трябва да отпуснете обувките по някакъв начин. Ето няколко метода за отпускане на стегнати обувки, които ще ви бъдат полезни.
Дрехите ни идват основно от Китай и ТурцияДрехите ни идват основно от Китай и ТурцияПоловината от дрехите, които се продават на европейския пазар, идват от държави, които не са членки на Европейския съюз. Това показват данните на Европейската статистическа служба Евростат за 2019 г.
Как се прави възел на вратовръзкаКак се прави възел на вратовръзкаТова е най-лесният начин да си вържете вратовръзка. Използвайте го всеки път, когато имате нужда. Вратовръзката е необходим аксесоар, ако искате да придадете по-строго официален вид
Как идеално да съчетаваме ризите и вратовръзките?Как идеално да съчетаваме ризите и вратовръзките?Някои мъже умеят ужасно да съчетават ризи с вратовръзки. За да видите колко е вярно това, огледайте се и веднага ще се сблъскате не с едно или две доказателства.
Как да се облека за банкетКак да се облека за банкетКак да се обличаш за банкет, как да избереш аксесоари, какъв парфюм да използваш, как да нанасяш грим и каква прическа да си направиш - десетки въпроси, изискващи задълбочен и компетентен подход
Как да си изберем бална рокляКак да си изберем бална рокляПреди да изберете своята бална рокля, има смисъл да вземете предвид няколко неща предвид. Важни фактори, на които трябва да обърнете внимание при избора бална рокля, са видът на фигурата, височината, възрастта ви.