Advice.bg»Статии»Мода»Стилно обличане
Стилно обличане

Стилно обличане

Как да преобразите гардероба си - съвети за стилно обличане . Съчетание на дрехи и аксесоари, модни тенденции, стилно обличане според предстоящия повод или място на събитието. Как да направите отлично впечатление със страхотен стил на обличане - приемете нашите съвети и бъдете звездата на вечерта.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С какво да съчетаем бяла ризаС какво да съчетаем бяла риза
27 Май
Бялата риза може да бъде част от нежна и романтична визия. Комбинирайте я с пола с висока талия. Бялата риза е от онези класически дрехи, които винаги може да ни послужи за бърза идея как да се облечем за събитие или повод в
Как идеално да съчетаваме ризите и вратовръзките?Как идеално да съчетаваме ризите и вратовръзките?
28 Май
Някои мъже умеят ужасно да съчетават ризи с вратовръзки. За да видите колко е вярно това, огледайте се и веднага ще се сблъскате не с едно или две доказателства.
Съвети при избора на облекло за фирмено партиСъвети при избора на облекло за фирмено парти
30 Април
Как да се облечем за фирмено парти? Вижте нашите съвети, които ще ви помогнат да подберете най-подходящите дрехи за предстоящото фирмено парти. Как да имате перфектна визия на фирменото парти.
Как да комбинираме правилно дрехите си?Как да комбинираме правилно дрехите си?
29 Април
Една от най-трудните задачи при избора на дрехи е правилната комбинация помежду им. Ето затова ви предлагаме да видите нашите съвети за съчетаване на дрехи за хубава визия. Начини за комбиниране на дрехи.
Как да съчетаваме цветовете на дрехите си?Как да съчетаваме цветовете на дрехите си?
26 Март
Външният ви вид винаги ще е първото нещо, което хората ще забелязват във вас. За да оставите добро впечатление, той трябва да е приятен за погледа. Как да съчетаваме цветовете на дрехите си?
Как да сме винаги стилниКак да сме винаги стилни
06 Март
Искате ли да сте винаги стилни? Не е толкова трудно, колкото си мислите. Ето някои съвети за стилна визия. Вашите правила за стил, които да наложите в гардероба си сега и завинаги.
Как да откриеш личния си стил на обличане?Как да откриеш личния си стил на обличане?
04 Март
Въпреки че външният вид не е всичко, той все пак е важен за нас и има силата да промени настроението ни. Когато се обличаме според това, какво обществото очаква от нас или когато не обръщаме внимание на дрехите си, самочувствието ни често е по-ниско.