Кожа

Кожа

Мечтата на всеки човек е да запазите кожата си красива, млада и еластична възможно най-дълго и това е напълно възможност. Трябват ви правилно хранене, качествена козметика и още няколко съвета за кожа от нас. Как да третирате кожата си, дневни ритуали за красива кожа , маски, продукти, народна медицина за чиста кожа. Съвети за третиране на различните типове кожа .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се справим с целулита по кракатаКак да се справим с целулита по краката
06 Окт.
Около 90 процента от жените имат целулит, а най-често срещан е целулитът по краката и задните части. Как да се отървем от целулита по краката?
Най-ефикасните домашни рецепти срещу целулитНай-ефикасните домашни рецепти срещу целулит
26 Януари
Целулитът се оказва голяма заплаха за всички жени, които се сблъскват с него. Той засяга между 80 и 90 от нежния пол. Отстраняването му е доста трудно и често дори ефектът му е само временен.
Лесни и евтини домашни маски против бръчкиЛесни и евтини домашни маски против бръчки
26 Ноем.
Всички искаме да останем вечно млади. Жените обаче полагат повече грижи за запазването на младежки вид от мъжете. На помощ им идват домашните маски против бръчки.
Как да избегнем стриите по време на бременност?Как да избегнем стриите по време на бременност?
30 Окт.
Стриите са проблем, с който много жени се сблъскват по време на бременност.  Как да се предотвратят стриите и можем ли да се отървем от тях след раждането?
Как да получим привлекателен бронзов загар?Как да получим привлекателен бронзов загар?
11 Май
Най-естествения начин, чрез който да се сдобиете с привлекателен бронзов загар, е като излагате кожата си на слънце. Ето още няколко начина, по които може да получите привлекателен бронзов загар.
Съвети за правилно ексфолиране на кожатаСъвети за правилно ексфолиране на кожата
29 Април
Ексфолирането е важна фаза на грижата на кожата, която трябва да се извършва редовно. Ето как да направите това. Съвети за правилно ексфолиране на кожата. Видове процедури за ексфолиране на кожата.
Маски за лице с кисело млякоМаски за лице с кисело мляко
28 Април
Киселото мляко има редица ползи за кожата. По тази причина домашните маски за лице с кисело мляко ѝ помагат да бъде здрава и красива. Вижте нашите предложения за маски за лице с кисело мляко и ползите от тях.
Съвети, ако кожата ви е много мазнаСъвети, ако кожата ви е много мазна
09 Април
Мазната кожа може да е голям проблем за жените и особено в летните месеци. Предлагаме ви няколко съвета за мазна кожа, които ще ви помогнат да се справите с проблема. Препоръчителни грижи за мазна кожа.
Как да хидратираме кожата си?Как да хидратираме кожата си?
03 Април
Всяка жена, която държи на външния си вид, хидратира редовно кожата си. Вместо да закупувате обаче скъпоструващи кремове за хидратация, разгледайте нашите 7 предложения за хидратиране на хожата с натурални средства.