Имигранти

Имигранти

Ако сте имигрант , тук ще откриете полезни съвети, свързани с всичко, което трябва да знаете за живота в чужбина. Какво ви предстои по пътя за вземане на виза, какви документи са ви необходим, как може да се възползвате от медицински и други услуги, ако сте имигрант . Съвети, които ще улеснят пребиваването ви в чужбина.
Как се вади визаИмигрантиКак се вади виза
12 Май
Виктория Нейкова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пребиваване в Испания - какво трябва да знаемПребиваване в Испания - какво трябва да знаем
27 Юли
Какво ви предстои, ако сте решили да пребивавате в Испания за известно време? Ето малко полезна информация за живота в Испания, в който тепърва ще се потопите. Факти за пребиваването в Испания.
Пребиваване в Австрия - какво трябва да знаемПребиваване в Австрия - какво трябва да знаем
27 Юли
Какво трябва да знаете, ако планирате екскурзия или пребиваване в Австрия за известно време? Ето полезна информация за живота в Австрия, която ще ви даде представа какво да очаквате.
Пребиваване в Германия - какво трябва да знаемПребиваване в Германия - какво трябва да знаем
24 Юли
Да живеете в Германия означава да сте в една от най-добре организираните държави в Европа и с един от най-високите стандарти на живот. Ето какво трябва да знаете за пребиваването в Германия.
Работа в Германия - какво трябва да знаемРабота в Германия - какво трябва да знаем
23 Юли
Първият въпрос, който изниква при търсенето на работна позиция в Германия, е владеенето на немски език. Битува мнение, че немският език не е задължителен при търсене на работа в Германия, защото масово се говори анг.
Работа в Италия - какво трябва да знаемРабота в Италия - какво трябва да знаем
04 Юли
Намирането на работа в Италия е свързано с възможностите и постижението, с които човек тръгва. Какво трябва да знаете за живота и работата в Италия? Подробности за условията, необходими за работа в Италия.
Работа в Швеция и Дания - какво трябва да знаемРабота в Швеция и Дания - какво трябва да знаем
30 Юни
Намиране на работа в Швеция и Дания. В помощ на търсещите работа в Дания работят центрове - International Sitizen Servise за чужденци, които са пристигнали в Дания, за да си търсят работа
Работа в Испания - какво трябва да знаемРабота в Испания - какво трябва да знаем
27 Юни
Търсенето на работа в Испания е в голяма степен търсене на живот в Испания, а това означава потопяване в нова среда и култура. Работа в Испания - какво трябва да знаем?
Работа в Австрия - какво трябва да знаемРабота в Австрия - какво трябва да знаем
26 Юни
Всеки българин може да пребивава в Австрия и да ползва трудовия пазар. Но какво трябва да се знае при търсенето на работа в Австрия?
Работа в Англия - какво трябва да знаемРабота в Англия - какво трябва да знаем
12 Март
Първото, от което зависи каква работа и заплата може да се очаква в Англия, опира до дали владеете английски език и на какво ниво. Търсене на работа без владеене на английски език