advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Кои са най-желаните подаръци за Свети Валентин

Кои са най-желаните подаръци за Свети Валентин

Кои са най-желаните подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин е безспорно най-романтичният празник в годината. Той дава специален повод, на който да зарадвате половинките си и вие, от своя страна, да се почувствате обичани. Затова подаръците за празника на влюбените винаги предизвикват вълнение, но и много колебание.

Затова ето няколко насоки за най-желаните подаръци за Свети Валентин:

1. Подаръци за Свети Валентин за жени

- Цветя за Свети Валентин

Тази класика никога няма да излезе от мода! Безспорно цветята си остават фаворит на нежния пол и винаги се предпочитат на ден като Свети Валентин. Затова мъжете могат да заложат на цветя като рози, хризантеми, лалета и т.н. Също така букет красиви цветя си подхожда перфектно с кутия шоколадови бонбони и вино. По този начин се удовлетворят всички сетива на дамите и затова се оказва най-сигурният избор за идеален подарък!

- Изненади за Свети Валентин

Жените обожават изненадите и те са едно от най-любимите им неща на Свети Валентин. Затова мъжете могат да отключат креативността си и да събудят романтика в себе си. Най-класическите изненади включват пътека от запалени свещи или поръсени листа от рози. Често те водят до същинския подарък, но всъщност елементът на изненадата е главната причина за щастието на дамите. Те обичат да се чувстват специални, затова изненадите в тяхна чест са директен път до сърцето им!

- Бижута за Свети Валентин

Бижутата са определено един от най-желаните подаръци за 14 февруари! Жените обичат лъскавите аксесоари и със сигурност ще се зарадват на красиво колие или елегантни обеци. За тях тези подаръци носят истинска романтика и са изключително подходящи за повод като този.

2. Подаръци за Свети Валентин за мъже

Подаръци за Свети Валентин

- Парфюми за Свети Валентин

Това със сигурност е един от най-желаните подаръци от мъжете. За силния пол е от голямо значение да излъчва мъжественост, а парфюмът доста допринася за това. Ето защо много жени избират да подарят именно това на половинките си и да повдигнат тяхното самочувствие!

- Изненада за Свети Валентин

Шокиращо или не, мъжете също могат да бъдат сантиментални. Затова един от най-предпочитаните подаръци от тях е също изненадата. Те обаче нямат толкова високи изисквания като жените и могат да се зарадват дори само на вкусно приготвена вечеря, която просто да не очакват. Мъжете харесват да бъдат обгрижвани от любимата си и затова неслучайно съществува фразата Любовта минава през стомаха!

- Скъпи аксесоари за Свети Валентин

Мъжете са ценители на качествените аксесоари. Затова те биха се радвали на елегантен портфейл, колан или луксозен часовник. Всички те обаче трябва да бъдат от естествена кожа, за да се оцени качеството. Така или иначе, жените никога няма да сгрешат, ако изберат именно такъв подарък за своите половинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати