Диета с круши и кисело мляко

Диета с круши и кисело мляко

Сочните и вкусни круши не само помагат за ускоряване на метаболизма, но имат и дезинфекционни, антипиретични, диуретични, успокояващи и други лечебни свойства.

Диетата с круши е чудесен начин да отслабнете като същевременно ще донесе само ползи за здравето ви.

Крушите се консумират с кисело мляко, което ще запази стабилни нивата на кръвната ви захар, ще ви зареди с полезни пробиотици и няма да ви изправи пред чувството на непреодолим глад.

Ако искате да свалите излишните килограми възможно най-бързо и да се похвалите със сила на волята, тридневната моно диета с круши и кисело мляко е подходяща за вас.

През деня може да изяждате по 7-8 круши със среден размер като ги разделите на 5-6 приема. Ако ядете само круши, ще ви бъде много трудно, затова не пропускайте да добавите към менюто си 1-2 кофички кисело мляко.

За да е по-ефективна диетата, може да изберете обезмаслено кисело мляко, но не е задължително, особено, ако предвиждате интензивна физическа активност.

Комбинирана диета с круши

Целта на диетата не е да се доведете до изтощение, а да прочистите шлаките от тялото си и по този начин да се лишите от няколко излишни килограма.

Съвет: не обелвайте кората на крушата, тя съдържа полезни фибри, които ни помагат да отслабнем. Кората не се усвоява в стомаха, но почиства червата.

Все пак това правило може да съблюдавате, само ако може да си осигурите органично чисти плодове. Дори в зимния сезон това не е невъзможно.

Много от големите хранителни вериги вече предлагат органично чисти плодове като това обстоятелство специално е указано.

Комбинираната диета с круши ви позволява да се лишите с около 5 кг на седмица. Препоръчително е да да ядете 4 пъти на ден, като допълвате диетата с по малко ориз, пиле, пълнозърнест хляб.

Порциите трябва да са много малки, така че основните продукти в менюто да си останат киселото мляко и крушите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати