Advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Как да разбера, че мъжът ми изневерява?

Как да разбера, че мъжът ми изневерява?

изневяра

Хората изневеряват поради различни подбуди, но при повечето мъже изневярата е естествено последствие от вродения им ловен инстинкт.

Представителите на мъжкия пол са склонни да се впуснат в любовна авантюра извън пределите на дома, но в 99% от случаите това е просто за „спорта“. В изключително редки случаи са склонни да напуснат семействата си заради обикновена свалка или външен обект на сексуалните им желания.

Според изследванията жените са склонни да изневерят на половинката си, само ако имат чувства към друг, докато представителите на силният пол в повечето случаи просто ловуват.

Независимо каква е причината за мъжката изневяра, със сигурност тя причинява неприятни емоции, най-вече на официалната половинка.

Ако се съмнявате, че партньорът ви кръшка, може да разберете това, като станете по-наблюдателни. В повечето случаи дори и да го попитате в прав текст, той ще отрича до последно, ако не съществуват неоспорими доказателства.

Ето кои са основните промени в поведението на мъжете, които изневеряват:

Не се разделя с телефона си

Ако половинката ви държи постоянно телефона в себе си, не го оставя където му падне и има парола, която не иска да ви каже, е много възможно да има любовница. Влизането в тоалетната и в банята заедно с телефона е доста съмнително, въпреки обясненията, че иска да си прочете хороскопа или очаква важно служебно обаждане. Ако активността му в социалните мрежи се е повишила и си пише постоянно с някого, това най-вероятно не е шефът или майка му.

Обръща внимание на външния си вид

Ако мъжът ви е започнал да прекарва сравнително много време пред огледалото, оглеждайки дупето и бицепсите си, да внимава с нездравословната храна и да спортува, има голяма вероятност да се окаже, че кръшка. Това не важи за мъжете, които живеят така по принцип, а за тези, които доскоро са хапвали кюфтета излежавайки се на дивана.

Парите му драстично намаляват

Ако сумата в сметката му драстично намалява, без видима причина, това също е повод за подозрение. Разбира се, може да се окаже, че тайно заделя пари за съвместната ви почивка на екзотичен остров, но това е малко вероятно. Особено, ако ви е трудно дори да го накарате да излезете заедно на разходка през уикенда. Любовницата е скъпо удоволствие и това няма как да не се отрази на семейния бюджет.

Налага се често да работи до късно

Зачестилите закъснения и работата в офиса до късно са идеалното оправдание за кръшкачите. Той работи толкова усилено за благото на семейството, а вие му звъните през половин час, да го притеснявате. Много правдоподобно, нали? Но истината вероятно е съвсем различна, особено ако новият проект, по който работи, изисква понякога да остава в офиса до малките часове на денонощието, и дори до сутринта.

мъжка изневяра

Среща се с нови приятели

Появата на нови приятели, с които не иска да ви запознае, защото правят заедно само мъжки неща, като гледане на бокс, мач и риболов, също е добро оправдание. Дълбоки приятелства се градят бавно и много рядко човек може да си намери близки хора за толкова кратко време.

Станал е много раздразнителен към вас

Ако досега не е реагирал на дребните ви недостатъци, прищявки и молби, а сега се дразни на всичко, което правите и искате от него, това също е сигнал, че може да има тайна връзка.

Ревнува ви

Човек пречупва света през собствената си призма и доста често хората проявяват ревност към партньора, защото знаят, че те самите биха се поддали на провокация в удобна ситуация. Възможно е да проявява ревност, като форма на защитна реакция. Подозира вашите действия и да ви търси обяснения, за да отклони вниманието от себе си.

Има ново хоби

Инициативата е хубаво нещо, но ако спонтанно в мъжа ви се е събудило непреодолимо желание за шах, голф, яхтинг или някакъв зимен спорт е добре да потърсите източника на вдъхновението му. Добре е човекът до вас да има мечти и да се опитва да ги реализира, но когато вие не сте включени в плановете му, това не чертае светла картина на вашите бъдещи взаимоотношения.

Сексът не е същият

Твърде вероятно е да усетите промяна в сексуалното му поведение. Двама човека, които споделят за по-дълъг период от време ложето си, се познават добре и могат да разберат, когато ласките не са изпълнени със същата страст. Възможно е и събуждане на апетита му за секс, в следствие на повишеното му самочувствие от това, че има любовница.

Ходи често в командировки

Ако изведнъж служебните командировки рязко зачестят трябва да ви светне червената предупредителна лампичка. Много удобен начин да прекара необезпокоявано време с другата жена.

Изморен е

Паралелната връзка е емоционално изчерпваща. Сексуалната също. Ако вашият тигър все по-често се прибира от работа „направо скапан“, може би натоварването в службата не е единствената възможна причина. Ако напоследък си ляга до вас, обръща се на другата страна и веднага заспива дълбоко със сигурност е изморен, но е силно вероятно това да е в следствие на любовната му авантюра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest