Advice.bg»Статии»Родители и деца»Бебе»Оригинални пожелания за новородено

Оригинални пожелания за новородено

оригинални пожелания за новородено

Появата на новородено е паметен и незабравим момент в живота на всеки човек. Това е повод за празнуване на раждането на нов живот – чист и невинен.

С раждането на новороденото идват и безкрайните поводи за празнуване. Появата на живот се празнува с посрещане след изписването, с погача, с честване на месечинки и т.н.

Във всеки от случаите, традиционно тези красиви поводи са съпътствани с подаръци за бебето и родителите, както и поднасянето на символни искрени пожелания за новородено. Те са послания, с които се орисва малкото новородено и се пожелават положителни емоционални пожелания към родителите.

Ето и идеи за оригинални пожелания към новородено:

За момиченце

Честита да ви бъде малката принцеса! Нека това съкровище израсне, съпътствано от добродетели, мир, хармония, радост и веселие! Нека детството й да бъде безгрижно, красиво и магично! А вие, скъпи родители, нека споделяте с нея всеки скъп и важен момент, и да бъдете безкрайно щастливи и сплотени!

Честита да бъде вашата прекрасна рожба!

Нека появата на тази принцеса ви донесе сплотеност, мир и любов. Нека щастието ви непрекъснато цари в дома ви и нека хармонията сгрява душите ви. Пожелавам да посрещнете чудото на живота и да градите заедно магични неповторими мигове!

Честито да ви бъде скъпото прекрасно момиченце! Пожелавам здравето да бъде най-верният спътник на вашето семейство, мъдростта да бъде ваш добродетел, радостта да вирее вечно във вашия дом и любовта да се настани завинаги във вашите сърца! Бъде благословени, здрави и безкрайно щастливи!

пожелания за новородено

За момченце

Честит да бъде вашият скъп юнак! Нека расте здраво, щастливо и безгрижно! Пожелавам ви да бъдете благословено, хармонично и сплотено семейство, което черпи от даровете на живота и ги съхранява щастливо. Вие получихте безценен божествен дар, затова ви желая да градите незабравими спомени заедно в мир и любов!

Честит да бъде вашият дар – прекрасният ви син! Нека той дари светлина в дома ви и топлина в сърцата ви. Нека той да озарява дните ви и да ощастливява миговете ви. Пожелавам хармонията, любовта и щастието да възцаруват във вашия дом и тяхното царство да трае до безкрай!

Мило семейство, днес вие се сдобихте с прекрасен малък юнак – вашето липсващо парченце и най-голям дар. Желая ви да бъдете здрави, да градите семейството си въпреки трудностите, да бъдете сплотени въпреки премеждията и да бъдете безкрайно щастливи. Нека малкият принц да ви донесе хармония, топлина, надежда и да направи живота ви по-цветен и красив!

Вижте и някои идеи за:

- Оригинални пожелания за дъщеря;

- Мили и вдъховяващи пожелания за майка;

- Оригинални пожелания за син.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest