advice.bg»Статии»Работа»Колеги»Какво да подаря на колежка за 8 март

Какво да подаря на колежка за 8 март

Какво да подаря на колежка за 8 март
Безшумна пила за нокти за домашни любимци
Препоръчано за теб:
Безшумна пила за нокти за домашни любимци
43.00 лв.
Виж ››

Когато работите в колектив и искате да направите подарък на шефката си, обикновено с тази задача се ангажира целия колектив. Събирате пари и избирате подарък за жена, който е поднесен от всички. Ала какво да подарите за 8 март на своя колежка, която цените, уважавате или дори харесвате? Ето няколко идеи.

Цветя

Когато подарявате цветя на жена, никога няма да сбъркате. Бихме ви посъветвали обаче да не ги купувате от някоя от многобройните улични сергии, които непременно се появяват на 8-ми март. Посетете градински център и заложете на нещо по-екзотично- орхидея, физалис или пък пасифлора.

Кошница с лакомства

Както казва прочутата американска авторка Линда Грейсън "Няма нищо по-добро от приятел, освен приятел, който носи шоколад." И това си е самата истина. Или купете за своята колежка от онези готови кошници, които са пълни с лакомства или вие самите си направете подобен комплект. Вероятно второто е по-удачно, защото можете да направите комбинация от "сладки изкушения" по вас избор- шоколад, бонбони, бисквити и т.н.

Шал

Март месец е женският месец и времето винаги може да ни изненада. Този израз вероятно всички сте го чували. Поради тази причина, без значение дали в него се крие някаква истина или не, можете спокойно да подарите на колежката си шал. Това е стилен моден аксесоар, който същевременно не се възприема като нещо прекалено ангажиращо.

Ваучер за някоя типично дамска глезотийка

Подарък за жена

Досетихте ли се накъде "бием"? Ваучер за СПА, масаж, ароматерапия или пък някоя козметична процедура по ваш избор. Излишно е да казваме, че ако се насочите към конкретна козметична процедура, то не трябва да избирате терапия срещу целулит, стрии или други подобни, които определено биха се приели не като подарък, а като обида.

Скъпа химикалка

Независимо каква е професията на колежката ви, химикалката винаги би ѝ била от полза. Стилен и много подходящ за 8-ми март подарък.

Билет за културно представление

Предвид факта, че вече не всеки може да си позволи да посети любима театрална постановка, да отиде на опера или пък на концерт (поради финансови затруднения), можете да изненадате колежката си с подарък като нещо подобно. Подсещаме, че подобни мероприятия са с определена дата, което означава да не забравите да проверите какъв е работния ѝ график.

Вижте още какво да подарите на мама за 8 март.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest