advice.bg»Статии»Мода»Съвети за дрехи»Как да вържем вратовръзката най-бързо?

Как да вържем вратовръзката най-бързо?

Как да вържем вратовръзката най-бързо?

Дори и да харесвате повече ежедневния стил на обличане, това не значи че няма да ви се наложи да си сложите вратовръзка поне веднъж в живота. Ако сте жена, също може да се научите да връзвате вратовръзка, за да можете да помогнете на половинката си, ако има нужда.

Ако пък сте джентълмен, тогава това кратко, но и полезно ръководство ще ви помогне да станете истински герой в очите на жената до вас.

Как да вържем вратовръзката най-бързо?

Вземете по-дългия край на връзката, така че той да виси с около 20-25 сантиметра повече от по-тесния. Тук не е важно от коя страна се намира единият или другият край, а е по-скоро въпрос на личен избор и желание;

Връзване на вратовръзка как

Прехвърлете по-широкия край над тесния. Следва да пъхнете широкият край под тесния. Повторете това още веднъж - преметнете широкия над по-тесния край;

Вземете тесния и го прехвърлете през задната част на отвора, който се е образувал около врата ви, така той да излезе отпред. Тази стъпка изисква да сте максимално точни и прецизни. Сложете показалеца си на възела, за да не се стегне много силно. После пъхнете по-широкия край на връзката през този възел, като по този начин той да увисне надолу - тук вече сте почти готови и остават само финалните щрихи;

Можете да махнете пръста си от възела и да го стегнете, колкото е необходимо, но не прекалявайте. Задръжте внимателно по тесния край на връзката, а след това плъзнете възела до яката на ризата си.

Ето че идеалния възел е готов за максимално кратко време, като след като приключите с неговото връзване, трябва да сгънете яката на вашата риза отново, така че да легне на вратовръзката ви. Имайте предвид, че за да е добре вързана тя, то следва да се получи и характерната вдлъбнатина в средната част.

Тя се получава, когато сложите показалеца си на самия възел и го държите на тази позиция, когато пристягате вратовръзка. Ето че вече сте истински принц, който може да покори всяка жена и да я плени със съвършения си външен вид благодарение на този начин за бързо връзване на вратовръзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати