Как се сваля мъж

Как се сваля мъж

Предвид заглавието ни, е добре като увод да напишем, че няма как да поставим всички мъже в един "кюп", както и няма как всички мъже да реагират по един и същ начин на женските свалки.

Все пак се постарахме да подберем някои от най-ефективните начини да свалите желаният от вас мъж.

Не подценявайте езика на тялото!

Свалки

Жестове като пърхане на мигли, навиване на косата с пръст на кичури и други подобни са по-скоро отживелица. Но винаги можете уж случайно да докоснете ръката на човека срещу вас, леко да прокарате език по устните си или пък да се усмихвате при всяка негова шега.

Не говорете прекалено много, а изслушвайте!

Повечето мъже биха се съгласили, че жените говорят прекалено много, като техният говор може да бъде оприличен от тях с термини като "дърдорене", "дуднене", "бучане", "кудкудякане" и други още по-неприятни описания.

Затова, когато искате да свалите някой мъж, се научете да не приказвате толкова много, а по-скоро да изслушвате. Ако пък разговорът ви се проточи на тема футбол, казарма, какво каза "мама" и т.н., просто явно сте сбъркали обекта, който искате да свалите.

Мъжете също обичат комплиментите!

Както жените, така и мъжете обичат комплиментите. Има мъже, които се перчат с колите или с мускулите си. След като вие искате да свалите въпросния мъж, нищо няма да ви коства да похвалите лъскавата му кола или пък чудесно "напомпаното" му тяло. В случай че сте попаднали на истински мъж, той няма да има причина да се перчи с каквото и да е. Което пък не ви пречи да похвалите именно тези му качества - приятната усмивка, чувството му за хумор, доброто облекло.

Бъдете плячка!

Сваляне на мъж

Всички знаем, че мъжете открай време са ловци и макар днес вече да не ходят в търсене на прехрана, то любовта от ловуването и преследването на дивеча си е останала неизменна част от тяхната същност. А в наше време дивечът се явявате вие - жената, която ТОЙ би оценил именно ако е положил усилия, за да попаднете в мрежата му. Или нанизана на копието му. Казано и в пряк, и в преносен смисъл. Така че се постарайте да влезнете в ролята си на плячка, а не на прекалено достъпна жена, защото ТОЙ бързо би загубил интерес към лесно постижима цел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest