Как да я запазиш

Как да я запазиш

Влюбваш се в нея и усещаш промяна. В началото на връзката всеки човек се чувства много несигурен, защото не знае как да разчита сигналите на половинката си, а освен това не може да прецени какво е уместно да направи, за да покаже своите собствени чувства.

Ако изпитвате нужда да покажете емоциите си пред жената, в която се влюбвате, ето няколко съвета как да го направите най-уместно без да се страхувате, че тя ще ви отхвърли, дори напротив - така ще успеете да задържите жената до себе си.

Попитайте себе си

На първо място, задайте си въпроса - как да я запазя в живота си. Ако имате прост отговор, който ви носи лекота, значи интуитивно знаете как и това е възможно.

Ако отговорът е много сложен и ви хвърля в състояние на силна тревога - възможно е това да не е жената за вас.

Бъдете честен с нея

Само вие може да прецените какви са реалните ви желания. Възможно е да искате да сте с нея, а се случва и обратното и дори тогава не трябва да криете истината.

Кажете ѝ как се чувствате. Ако мълчите или се прикривате, това ще ви направи пасивно-агресивен. Не бъдете прекалено предпазливи.

Ако изпитвате силни и дълбоки чувства, не се притеснявайте да ги изразите, защото, ако това е жената за вас, тя ще ги възприеме и с радост ще ги сподели.

Приемете я за такава каквато е

Как да я задържиш до себе си

Не я критикувайте и не се опитвайте да я промените, а споделяйте с нея и своите слабости и провали. Вижте както иска тя от вас и помислете върху очакванията ѝ.

Бъдете готов да посрещнете нейното объркване - като всеки човек понякога тя ще знае какво точно, а понякога - ще се чувства изгубена в новата ситуация в живота си.

Работете върху себе си

Направете своето личностно израстване най-важния ви приоритет. Тя е завършен и реален човек и иска до себе си цялостна личност.

Тя няма да бъде вашата по-добра половинка, няма да ви допълва или да ви освободи от слабостите. Обикновено интимните отношения дори засилват всички емоционални дефицити, които по принцип имаме.

Ето защо, имайте предвид, че тя се нуждае от някой, който е работил върху себе си и своето личностно развитие. Това означава, че е добре да направите за себе си нещо повече от изчитането на няколко книги за самопомощ.

Осъзнаването на емоционалните травми, страданието и болката, които са изградили характера ви, ще ви направи състрадателна и емпатична личност на първо място към самия себе си.

А щом може да се отнасяте по този начин към себе си, значи можете и към нея и тя със сигурност ще го усети.

Бъдете емоционално свързани

Задържане на жена с мили жестове

Разберете, че емоционалната интимност е точно толкова важна, колкото и физическата интимност.

Това означава да сте чувствителен към езика на тялото - не само на нейното или не само на вашето, а на това, което заедно създавате като двойка.

Тя със сигурност е същество, което обича да бъде докосвано, защото физическият контакт е много дълбоко и важно общуване в една връзка.

Прегръдките, целувките, нежното погалване и масажи, направени в кухнята, на верандата, в колата, ще пренесат вашата близост на друго ниво.

Дръжте ръката ѝ, бъдете джентълмен. Минете зад нея, когато тя най-малко очаква и я прегърнете и нежно целунете врата ѝ. Това разбира се може да е прелюдията към една много вълнуваща интимност.

Не се страхувайте да общувате с нея по различни начини. Изпращайте ѝ имейли, снимки, смс-и. Споделете живота си с нея и отговаряйте, когато тя споделя нейния.

Водете дълги разговори с нея по време на вечерята, край огъня или докато се разхождате или седите на пейката в парка. Животът ви трябва да се преплита толкова, колкото и телата ви. По този начин ще я запазите в живота си.

Но не я тормозете със съобщения и не я задушавайте. Тя се нуждае от пространство - тук именно се изисква да проявите зрелостта на емоционално завършения човек, който може да прояви и близост и едновременно с това да уважава свободата на човека до себе си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати