Advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Съвети за живота»Как да разбера, че жена ми ми изневерява?

Как да разбера, че жена ми ми изневерява?

изневеряваща жена

Някои мъже просто не могат да повярват, че съпругата им/приятелката им е способна да им изневери. Дори когато има очевидни сигнали за това. Някои мъже просто отричат подобна хипотеза.

Знаците, че една жена изневерява, са толкова очебийни, че е просто невъзможно да ги пропуснете.

Нарича ви с друго име в леглото

Това е първият сигнал, на който трябва да обърнете сериозно внимание. Ако жена ви случайно ви нарече с друго име в леглото, това може да означава, че тя или иска да сте някой друг, или вече спи с някой друг.

Не ви дава да пускате пералня

Нито една съпруга няма да откаже малко помощ от съпруга си, освен ако не иска да скрие нещо. Често пъти това уж безобидно нещо се оказва пряко свързано с изневярата. При прането могат да се прикрият доста знаци на евентуална афера – като касови бележки или аромат на парфюм, различен от вашия.

Вече не публикува снимки с вас

Ако жена ви се опитва да прикрие всякакви следи, че има връзка, приемете го като знак, че тя крие нещо. Вероятно иска да изглежда свободна. Това обаче не е единственото нещо, за което да се тревожите, по отношение на онлайн пространството.

Звукът на телефона й никога не е включен

Ако жена ви използва телефона си, за да общува с любовника си, тя няма да иска вие да разберете. Затова звукът на телефона винаги ще е изключен, за да избегне неудобни въпроси, от сорта на: кой ти пише, кой ти звъни и т.н. И запомнете: имате повече причини да се притеснявате, ако звукът на телефона е изключен, отколкото ако е включен и някой й звънне.

Държи се с вас повече като с приятел, отколкото като любовник

изневяра

Ако романтиката изведнъж се изпари, това е червен сигнал. Ако забележите, че жена ви вече не използва гальовни нарицателни като „скъпи”, „бебе”, „мише” и т.н., значи сте загазили. Вероятно това означава, че жена ви иска да ви изтласка в „приятелската зона”.

Често остава до късно на работа

Внимавайте, ако съпругата ви често работи допълнително. Жените редовно лъжат мъжете си, че са ги задържали в офиса, за да прикрият прелюбодейството си. Има и друга причина да се съмнявате: ако съпругата ви често закъснява, може да има колега, с когото й е по-приятно да си прекарва времето.

Сменя си паролите

Някои двойки достигат до момента във връзката си, при който си имат достатъчно доверие, че си знаят паролите за всичко. Ако изведнъж жена ви си смени паролата, например, под претекст, че са й хакнали профила, вероятно има нещо в този акаунт, който не трябва да виждате.

Особено се интересува от това къде сте

Невярната жена иска да знае къде точно се намира мъжа й по всяко време, за да планира другата си среща. В противен случай рискува да бъде хваната.

Тренира повече

Ако жена ви изневерява, има голям шанс изведнъж да започне да тренира усилено. Разбира се, ако е възнамерявала от дълго време да отслабне, нямате повод за притеснение. Но, ако интересът й изведнъж се появи, тогава вероятно иска да впечатли някой друг, а не вас.

Не споделя с вас

Когато една връзка не върви, партньорката ви лека-полека ще спре да ви споделя. Разкриването на душата е признак за близост и свързаност. Когато това спре, бъдете сигурни, че нещата не отиват на добре. Ако някой изневерява, той/тя ще мълчи повече от обикновено.

Обвинява ви, че вие изневерявате

По ирония на съдбата, лесен начин да разберете дали жена ви е лъжкиня, е ако започне да ви обвинява, че й изневерявате. Прелюбодейците имат склонността да прехвърлят вината върху другия.

Има още много начини да разберете дали жена ви е честна с вас или не. Обръщайте внимание на малките сигнали, но не бъдете прекалено мнителни. Може да се окаже фалшива тревога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest