Как да впечатля момче

впечатляване на момче

Какво може да направи едно момиче, за да впечатли момче? Този въпрос най-често си задават дамите, които искат да впечатлят някой мъж. Определено има много неща, които ще ви помогнат да впечатлите човекът, когото харесвате.

На първо място трябва да накарате мъжът да ви забележи, а след това – да се заинтересува от вас. Но как да привлечете вниманието, без да изглеждате отчаяни?

Ето няколко лесни начина да впечатлите момче:

Бъдете добри в нещо

Всички се впечатляват от някой, който се отличава. Ако си добър в нещо, хората го забелязват. И човекът, който харесвате, вероятно също ще бъде впечатлен. Не е нужно да избирате областта, в която той също е добър. Понякога е много вълнуващо да говорите с някого, който се занимава с нещо, което вие намирате за наистина трудно – например, да карате сърф, да пеете, да танцувате. Каквото и да е, стига да сте уверени в способностите си.

Бъдете себе си

Звучи тривиално, но е много важно. Трябва да знаете, че изключително много си личи дали се чувствате комфортно в кожата си. Не се опитвайте да се правите на нещо, което не сте. Мъжът веднага ще разбере, че се престаравате, за да го впечатлите. Момчетата не харесват фалшиви момичета.

Напротив, те търсят интересна, мила и дружелюбна жена. Мъжете се впечатляват от интересни жени. Не се преструвайте, че харесвате футбол или риболов, защото веднага ще ви хванат, че лъжете. При много двойки, партньорите имат различни интереси, които следват поотделно. Това обаче не им пречи да бъдат щастливи, когато са заедно.

Грижете се за външния си вид

Има много начини да впечатлите мъжа с дрехите, които носите. Разбира се, това зависи и от него, и от вас. Правилото е: внимавайте какво обличате. Много жени залагат на личния си стил. Но ако искате мъжът да ви забележи, обърнете внимание на облеклото си.

как да впечатля момче

Анцузите са страхотни, когато спортувате. И, да, те могат да бъдат наистина удобни вкъщи. Но ако видите някой на публично място с анцуг, няма да се впечатлите, нали. Опитайте нещо ново. Естествено, трябва да ви бъде удобно. Мъжете не обичат прекалено разголени дрехи – имайте предвид и това. Ако облечете нещо, което показва голяма част от тялото ви, сигурно ще бъдете забелязани, но няма да оставите правилното впечатление.

Покажете му, че вие сте го забелязали

Много е трудно за момиче да направи първата крачка. Но все пак дайте някакъв знак на мъжа, че сте го забелязали и искате неговото внимание. Например, усмихнете му се, изчервете се, засмейте се… или изобщо направете нещо. Не е нужно да му се хвърляте на врата или да се прехласвате на всяка негова дума. Дори се смята, че леката резервираност е малко секси (но не вдървеност).

Подайте ръка

Това не означава да си врете носа навсякъде. А по-скоро да следите за подходяща възможност да помогнете, когато има нужда от вас. Това би впечатлило човека, когото харесвате. Има много начини, по които можете да бъдете полезни – помогнете на негов приятел, на малката му сестра, на някой нуждаещ се, на майка му или баба му.

Ако целта ви е да го впечатлите, потърсете възможност да се активизирате и да помогнете. Мъжът не само ще ви забележи, но ще има и за какво да си говорите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати