advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Как да го накараме да ни разкара

Как да го накараме да ни разкара

Как да го накараме да ни разкара

Вие сте имали прекрасна връзка, изпълнена с вълнение и положителни емоции, но в един момент чувствата ви към половинката са охладнели и искате да прекратите отношенията си с него.

Въпреки че краят на романса наближава, не искате вие да бъдете инициатор на неприятния разговор и след това да чувствате вина. В такъв случай изходът за вас е само един. Накарайте го да си тръгне сам!

Ето как да накарате мъжа до вас да ви разкара:

Ревнувайте го безпричинно

Няма нищо по-досадно от това някой постоянно да ви гледа подозрително и да ви задава въпроси. Правете му забележка за това как гледа жените по улицата, магазинерките или приятелките ви и му правете сцени.

Ровете се във фейсбука и телефона му и се постарайте той да забележи това. Дръжте му сметка къде ходи и какво прави и го накарайте да ви обяснява подробно, минута по минута. Ако се държите така и пред приятелите му, успехът е гарантиран.

Подценявайте го

Ударете го деликатно по мъжкото его, като му кажете, че парите, които изкарва са малко, че успехите, които е постигнал са нищожни и че живота, който живее е скучен и мизерен. За да подсилите ефекта, можете да го сравните с някой друг успял мъж.

Изпадайте често в истерия

Как да ни зареже

Жена, която крещи, реве и се тръшка за най-малкото нещо е изключително неприятна гледка и истинско изпитание за партньора.

Правете от мухата слон и гръмогласно изразявайте недоволството си, предимно на публични места. Ако в пристъп на истерия съумеете да му залепите и един шамар зад врата, чашата е възможно да прелее и това наистина да е края.

Не го изслушвайте

Жените имат склонността да изказват мнението си, докато събеседникът им още говори. Това е и причината женските сбирки, често да приличат на кокошкарник.

Активизирайте този ваш талант, като довършвате изреченията му и пренебрегвате казаното от него. Ако заговори за нещо, което наистина го вълнува, го прекъснете по средата и го питайте дали този цвят лак за нокти ви стои добре или нещо от този сорт.

Кажете му, че не става в леглото

Разбира се не е необходимо да бъдете толкова директни, но може по заобиколни начини да му кажете и да му покажете, че сексуалните му ласки не ви носят удоволствие.

Разкажете му колко хубаво би е било с някой от предишните ви партньори. Ако често си измисляте претекст, за да избегнете секса, на него ще му стане ясно, че нарочно го избягвате. Ще си намери любовница или ще се тръгне, което вас напълно ви устройва.

Засипвайте го с ненужна информация

Започнете подробно да му разказвате дребни детайли от ежедневието си, които нямат абсолютно никакво значение. Заливайте го с неспирен поток от безсмислени слова и рано или късно той ще се отегчи от вас до болка и ще си тръгне.

Бъдете постоянно недоволна и мърморете

Как да го накараме да си тръгне

На всяка жена и идва естествено да бъде мърморана. Разгърнете този свой талант и го използвайте за постигането за целите си.

Може да мърморите постоянно и за всичко като например колко е лошо времето, колко ви е трудно да си изберете дрехи за работа, колко е горещо кафето, колко е сладко, колко е горчиво и така нататък.

Винаги носете недоволно изражение на лицето си и намирайте неприятните неща във всяко нещо. След кратко време той ще ви зареже.

Взимайте го с вас на пазар и го карайте да чака

Предложете му да се разходите в града и му обещайте, че няма да пазарувате, но веднага щом се озовете на търговската улица, влезнете в първия магазин само за малко и се забавете вътре достатъчно, за да се изнерви.

Повторете упражнението още няколко пъти и готово. Той вече ви мрази.

Говорете лошо за майка му

Нито един мъж не обича да се говорят лоши неща за майка му. Може да не я наричате директно с обидни думи, но изтъкнете недостатъците на характера и домакинството ѝ. Покажете неуважение към нея като не и честитите следващия празник например.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest