Как да спечелите желаната жена?

Как да спечелите желаната жена?

В живота ви се появява дама, която ви е заинтригувала силно. Желаете да я притежавате, но ви убягва подхода как да стане това?

Скъпи господа, ще ви дадем няколко безценни съвета, които ще ви помогнат да отключите сърцето на която и да е жена.

Мислите, че не всяка черупка може да бъде счупена? Грешите. Въпросът е да намерите начина да го направите.

Вярно е, че всяка жена е със собствен характер, но има някои универсални трикове, които ще ви гарантират голям успех сред нежния пол. Просто изискват малко повече усърдие и най-вече търпение.

Ето някои съвети, които ще ви помогнат да спечелите желаната жена.

Бъдете постоянен в ухажването

Никога не се отказвайте лесно, защото понякога жените казват не, дори когато искат някой мъж. Интересувайте се от нея, ухажвайте я и се опитайте да ѝ обясните, че сте заинтригувани не само от външния ѝ вид.

Бъдете търпеливи, опознайте дамата, която желаете и непрекъснато демонстрирайте интереса си към нея.

Ако сте привлечени от нея първоначално физически, опитайте се да разберете що за човек е тя и преценете дали усилията ви да спечелите тази жена си заслужават.

Винаги бъдете джентълмен

Ухажвайте желаната жена

Всяка жена обича да бъде третирана като принцеса и момичето от мечтите на някой мъж. Нежният пол винаги е привлечен от мъжете, които демонстрират кавалерство и мъжественост. Просто бъдете джентълмен.

Отваряйте ѝ вратите (в това число и вратата на колата), подавайте ѝ ръка, за да слезе, а когато сте на романтична среща, дръпнете стола, за да седне и я оставете да си поръча първа.

Когато се движите по улицата, винаги вие вървете от страната на пътното платно. Това ще я накара да се чувства под вашата протекция и ще ви направи да изглеждате в очите ѝ като нейния герой.

Станете цар на комплиментите

Разбира се винаги ѝ казвайте колко е красива, когато се появи с нова прическа. Или пък, когато си е купила нова дреха.

Но не забравяйте да правите комплименти на жената, дори когато я видите без грим. Сутрин с рошава коса или когато излиза изпотена след поредната фитнес тренировка. Покажете, че не забелязвате тези дребни женски недостатъци, които единствено тя смята за такива.

Романтични изненади

Не е задължително да изпразвате банковата си сметка, за да впечатлите желаната жена. Макар и да има такива, които се впечатляват само от скъпи подаръци.

Но има много момичета, които ще се зарадват повече на набран от някоя градина ароматен букет цветя, отколкото на рози, купени от цветарницата.

Накарайте я да вярва, че тя е онази специалната, за която сте прескочили през оградата и сте обрали градината на съседката под заплахата да ви полее с вода.

Заведете я на романтична разходка край някой водопад или просто в парка, за да ѝ покажете езерото с лебедите.

Носете с вас бутилка шампанско или просеко, което да гръмнете в нейна чест дори да нямате повод. Това ще разтопи сърцето на всяка дама и ще я накара да повярва, че вие сте онзи, който ще ѝ дава най-доброто в живота.

Изслушвайте я

Ако искате да спечелите жена, винаги ѝ отделяйте време. Търсете я по телефона, изпращайте ѝ съобщения. Разбира се, без да досаждате.

Спечелете жената с романтични изненади

Нека разбере, че се интересувате от нея и проблемите ѝ и сте готов да участвате в решаването им.

Изслушвайте я, ако има какво да ви сподели, дори да е някоя интрига с приятелките ѝ, която изобщо не ви вълнува. Опитайте се да вникнете в нейния вътрешен свят и да разберете защо харесва или не харесва дадени неща.

Използвайте знанията, за да ѝ правите малки романтични изненади – например ако обича ягоди, намерете любимите ѝ плодове през зимата, вържете ги с малка панделка и ѝ ги подарете.

Също така имайте предвид, че хормоните правят жените много по-различни от вас мъжете. Затова те страдат по-често от синдрома на лошото настроение и вечното мрънкане.

Затова не мислете, че проблемът е във вас и вие сте направили нещо грешно. В такива ситуации просто намерете начин да я поглезите и да ѝ обърнете повече внимание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати